Νεκρός στα 60 του ο Lance Reddick του «John Wick»!

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε «φυσικά αίτια»

Must Read

Σε ηλικία 60 ετών πέθανε σήμερα ο ηθοποιός Lance Reddick, εκ των βασικών πρωταγωνιστών του υπερεπιτυχημένου κινηματογραφικού franchise «John Wick», η τέταρτη ταινία του οποίου, συμπτωματικά, βγαίνει στις αίθουσες μέσα στις επόμενες ημέρες, σταθερά με τον Κιάνου Ριβς στον ομώνυμο ρόλο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως το άψυχο σώμα του Reddick βρέθηκε στο σπίτι του, στο Studio City, σήμερα το πρωί, στις 9:30 (τοπική ώρα). Η αιτία του θανάτου του προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί, αλλά οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για «φυσικά αίτια».

Προχθές Τετάρτη, ο Reddick δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με τα τέσσερα σκυλιά του, όπου φαινόταν να βρίσκεται αραχτός στο σπίτι του, χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει για ποιο λόγο απουσίαζε από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «John Wick 4» στη Νέα Υόρκη.

Ο Reddick, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους του σε ιδιαίτερα δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως το θρυλικό «The Wire», το «Fringe», το «Bosch» και το περίφημο «Lost», είχε προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα μια guest εμφάνιση στην εκπομπή της Kelly Clarkson.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This