Να ταυτοποιηθεί το αντικείμενο που βρέθηκε δίπλα στους αγωγούς Nord Stream, ζητάει το Κρεμλίνο

Σωληνοειδές αντικείμενο που εντοπίστηκε, εξείχε περίπου 40 εκατοστά από τον πυθμένα με διάμετρο 10 εκατοστών

Must Read

Μπορεί να συνεχίζεται η έρευνα για τις εκρήξεις στους αγωγούς Nord Stream, όμως το Κρεμλίνο ζητάει η έρευνα να διενεργηθεί με πλήρη διαφάνεια και να ταυτοποιηθεί αντικείμενο που βρέθηκε δίπλα σε έναν από τους αγωγούς.

Όπως δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είναι θετική ένδειξη ότι η Δανία προσκάλεσε τον διαχειριστή του αγωγού Nord Stream 2, ο μεγαλύτερος μέτοχος του οποίου είναι η ρωσική Gazprom, να βοηθήσει στην περισυλλογή ενός άγνωστης ταυτότητας αντικειμένου που βρέθηκε κοντά στους αγωγούς.

«Είναι οπωσδήποτε θετικά νέα όταν ο ιδιοκτήτης του αγωγού προσκαλείται να λάβει μέρος σε πολύ σημαντικές φάσεις της έρευνας», είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ. Και πρόσθεσε: «Είναι κρίσιμης σημασίας να προσδιοριστεί τι είδους αντικείμενο είναι, αν σχετίζεται με αυτή την τρομοκρατική ενέργεια -προφανώς σχετίζεται- και να συνεχιστεί η έρευνα αυτή. Και αυτή η έρευνα πρέπει να είναι διαφανής».

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις την περασμένη εβδομάδα οι Αρχές της Δανίας, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης του τελευταίου εναπομείναντος άθικτου αγωγού Nord Stream από τον διαχειριστή του, ανακοίνωσαν ότι βρήκαν ένα σωληνοειδές αντικείμενο, το οποίο εξείχε περίπου 40 εκατοστά από τον πυθμένα και διαμέτρου 10 εκατοστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This