Δύο νεκροί από πυροβολισμούς στο Αμβούργο

Το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώνεται στην πόλη τον Μάρτιο

Must Read

Συναγερμός σήμανε στο Αμβούργο μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε κατοικημένη περιοχή της πόλης και είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η αστυνομία δέχθηκε κλήση, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, και στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν 28 οχήματα.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο νεκρούς άνδρες στο πεζοδρόμιο μεταξύ δύο πολυκατοικιών. Αμφότεροι έφεραν τραύματα από σφαίρες και φαίνεται πως ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Η αστυνομία βρήκε ένα όπλο δίπλα στον έναν από τους δύο και εικάζει ότι αυτός σκότωσε τον δεύτερο άνδρα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώνεται στο Αμβούργο τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This