Τρομερή εξέλιξη με την 21χρονη Πολωνή, που ισχυρίζεται ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν!

Τι «απάντησαν» οι εξετάσεις DNA

Must Read

Ξανά στο προσκήνιο έρχεται η περίεργη υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακ Καν το 2007 στην Πορτογαλία, αφού εμφανίστηκε ξαφνικά μία 21χρονη Πολωνή, η Τζούλια Βέντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η ίδια το κοριτσάκι που εξαφανίστηκε πριν από 15 χρόνια!

Το DNA «μίλησε»

Αυτό που αρχικά είχε δημιουργήσει πολλά ερωτήματα ήταν, πώς γίνεται να λέει η 21χρονη ότι είναι εκείνη, αφού έχοντας υπόψιν την ηλικία της μικρής Μαντλίν, η Πολωνή είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη. Η Βέντελ είχε δηλώσει ότι άρχισε να υποψιάζεται ότι η ίδια ήταν η Μαντλίν τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο, δεν παρέθεσε κάποια απόδειξη που να υποστηρίζει τους ισχυρισμούς της. Λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει, η Βέντελ έλαβε τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA που ξεκαθάριζαν ότι δεν ήταν τελικά αυτή το κοριτσάκι που χάθηκε. Τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι ήταν πράγματι από την Πολωνία -όπως επέμεναν οι γονείς της- με κάποια λιθουανική και ρουμανική κληρονομιά, αναφέρει το Radar Online. «Είναι 100% από την Πολωνία», είπε η Δρ Φία Γιόχανσον, ιδιωτική ερευνήτρια, η οποία μετέφερε τη Βέντελ από την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες αφού δέχθηκε απειλές για τη ζωή της. Κι ενώ η Βέντελ δεν έδωσε κανένα στοιχείο για τα λεγόμενά της, οι γονείς της αναφέρουν ότι έχει κατασκευάσει τους ισχυρισμούς αυτούς και ότι «είναι προφανές ότι δεν είναι» η μικρή Μαντλίν.

Το παράδοξο με την ηλικία της!

Η τότε 3 ετών Μαντλίν εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών στην Praia da Luz στην Πορτογαλία το 2007, κάτι που θα την έκανε τώρα περίπου 19 ετών, δηλαδή δύο χρόνια νεότερη από ό,τι είναι σήμερα η Βέντελ. Η Βέντελ έχει ισχυριστεί επίσης ότι δεν θυμάται μεγάλα κομμάτια της παιδικής της ηλικίας και δεν είναι σίγουρη για την ηλικία της, καθώς δεν έχει δει το πιστοποιητικό γέννησής της – ισχυρισμός που διαψεύδεται έντονα από τους πολωνούς γονείς της. «Δεν θυμάμαι το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μου ηλικίας, αλλά η πρώτη μου μνήμη είναι πολύ δυνατή και αφορά διακοπές σε ένα ζεστό μέρος όπου υπάρχει παραλία και λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα κτίρια με διαμερίσματα», είπε. «Δεν βλέπω την οικογένειά μου σε αυτή τη μνήμη», πρόσθεσε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο βασικός ύποπτος για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν, κατηγορείται για ακόμη 5 σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This