Αυτοί είναι οι διάσημοι, που, αν τους κλικάρετε στο Google, την… πατήσατε!

Must Read

Τους ξέρετε, τους βλέπετε σε ταινίες, σειρές, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά βιντεοκλίπ, ενώ κάποιοι από αυτούς συγκαταλέγονται, ενδεχομένως, στα αγαπημένα σας ονόματα της showbiz.

Όμως, αν αποφασίσετε να τους γκουγκλάρετε, κινδυνεύετε… θανάσιμα!

Ο λόγος για τους Alexis Bledel, James Corden, Sophie Turner, Anna Kendrick, Lupita Nyong’o, Lil Wayne, Jimmy Fallon, Jackie Chan, Nicki Minaj και Tessa Thompson.

από αριστερά προς τα δεξιά Nicki Minaj, Jackie Chan, Alexis Bledel, James Corden και Sophie Turner

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Cybersecurity McAfee (από τις ευρύτερα διαδεδομένες παρόχους προστασίας από ιούς και κακόβουλα λογισμικά στο διαδίκτυο), οι προαναφερθέντες διάσημοι είναι οι πιο… επικίνδυνοι να τους αναζητήσετε διαδικτυακά, καθώς ένα απλό «κλικ» στο όνομά τους ενδέχεται να μολύνει τον υπολογιστή σας!

από αριστερά προς τα δεξιά Tessa Thompson, Jimmy Fallon, Anna Kendrick, Lil Wayne και Lupita Nyong’o

Μάλιστα, η ηθοποιός Alexis Bledel, εκ των πρωταγωνιστριών της ιδιαίτερα επιτυχημένης σειράς του Hulu «The Handmaid’s Tale», αναδείχθηκε η πιο «επικίνδυνη» απ’ όλους τους προαναφερθέντες, με τις αναζητήσεις γύρω από το όνομά της να οδηγούν σε ορισμένους από τους πιο «ύποπτους» για την ασφάλεια του υπολογιστή σας συνδέσμους.

η Alexis Bledel σε χαρακτηρηστική σκηνή από το «The Handmaid’s Tale»

Με άλλα λόγια, από μακριά κι αγαπημένοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This