Υπόθεση Τραμπ: Η κόρη του δικαστή έχει πελάτη τον Τζο Μπάιντεν!

Σοβαρά ερωτηματικά για μία δίωξη που φαίνεται να είναι εξόφθαλμα πολιτική

Must Read

Η κόρη του δικαστή που επιβλέπει την υπόθεση Τραμπ εργάστηκε για την Καμπάνια της αντιπροέδρου του Μπάιντεν, Kamala Harris, ενώ τώρα είναι η πρόεδρος της εταιρείας που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία Μπάιντεν – Χάρις!

Σύμφωνα με το Gateway Pundit ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης, Χουάν Μέρτσαν, προεδρεύει της υπόθεσης του Προέδρου Τραμπ για την «υπόθεση παράνομης πληρωμής», της πορνοστάρ Stormy Daniels.

Ο δικαστής Merchan επέβλεπε προηγουμένως «συμπτωματικά»  τις υποθέσεις φορολογικής απάτης του Τραμπ και του πρώην CFO του Trump Org Allen Weisselberg. Μοιάζει σαν να είναι ο Ιαβέρης του τέως αμερικανού προέδρου…

Ο Μέρτσαν είναι φανατικός Δημοκρατικός. Φαίνεται όμως ότι υπάρχει και οικογενειακή συνεργασία με το κόμμα του Τζο Μπάιντεν, το οποίο φυσικά πρωτοστατεί στην δίωξη του μεγάλου αντιπάλου του, Ντόναλντ Τραμπ.

Μία αποκάλυψη – βόμβα από τον λογαριασμού της κόρης του δικαστή στο LinkedIn αποδεικνύει ότι η κόρη δεν είναι απλώς «Δημοκρατική», αλλά «έμμισθη Δημοκρατική» που εργάστηκε στο παρελθόν στην προεδρική εκστρατεία της Kamala Harris.

Η ανακάλυψη συνδυάστηκε από μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το Geneseo Alumni Office που παρουσίαζε τον δικαστή Merchan με τη λεζάντα «Ένας από τους συμμετέχοντες ήταν ο Hon. Juan Merchan, Court of Claims Judge που εκτελεί καθήκοντα αναπληρωτή δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, και γονέας της Loren Merchan, απόφοιτης το 2011.

Δεν πρόκειται δηλαδή για συνωνυμία, αλλά για την ίδια την κόρη του δικαστή!

Η ενότητα εργασιακής ιστορίας της Λόρεν αποκαλύπτει ότι εργάστηκε ως Διευθύντρια Ψηφιακής «Προπαγάνδας» για την Kamala Harris!

Σταμάτησε να εργάζεται για την Kamala Harris όταν αυτή αποχώρησε από την Διεκδίκηση του χρίσματος για την υποψηφιότητα της προεδρίας και εντέλει κατήλθε ως αντιπρόεδρος του Μπάιντεν.

Το προφίλ της κόρης του δικαστή που διώκει τον Τραμπ

Ενώ εργαζόταν στην καμπάνια της Kamala Harris, η Loren υπηρέτησε επίσης ως Αντιπρόεδρος της Authentic Campaigns, η οποία σύμφωνα με τον ιστότοπό της είναι μια ψηφιακή εταιρεία που συγκεντρώνει «εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για προοδευτικές καμπάνιες των δημοκρατικών» μέσω προγραμμάτων ψηφιακής «πειθούς».

Η απόδειξη της διαπλοκής της κόρης του δικαστή με τον Τζο Μπάιντεν και την αντιπρόεδρο Χάρις

Η Loren σήμερα είναι Πρόεδρος της Authentic Campaigns και η εταιρεία φαίνεται να εξακολουθεί να συνεργάζεται με την κυβέρνηση Μπάιντεν και το κόμμα των Δημοκρατικών.

 

Είναι αυτονόητο ότι ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν έχει πολύ μεγάλη σύγκρουση συμφερόντων για να επιβλέπει την υπόθεση του Τραμπ και θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This