Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο εγκέφαλος του Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι

Βάσει των όσων προέβλεπε η συμφωνία... μεταμέλειας που είχε υπογράψει με τη βελγική δικαιοσύνη

Must Read

Η βελγική δικαιοσύνη αποφάσισε σήμερα την αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, του Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι, του φερόμενου ως εγκεφάλου της υπόθεσης Qatargate.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ένας εκ των δικηγόρων του Παντσέρι, ο Λορέν Κενς, το προδικαστικό συμβούλιο σήμερα αποφάσισε την αποφυλάκιση του πελάτη του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι ο Παντσέρι δεν θα αποφυλακιστεί σήμερα, αλλά εντός των επόμενων ημερών.

Όπως νωρίτερα ανέφερε η ιστοσελίδα sudinfo, ο ένας εκ των συνηγόρων του Αντόνιο Παντσέρι, ο Λοράν Κένς, εκτιμά ότι η βελγική δικαιοσύνη θα μπορούσε να είναι θετική στο να συνεχίσει ο πελάτης του να εκτίει την ποινή του στο σπίτι του υπό ηλεκτρονική παρακολούθηση, όπως έγινε και με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Επίσης, όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα, η υπεράσπιση του πρώην ευρωβουλευτή θα εστιάσει και στο γεγονός ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας στα μάτια και κατάθλιψη.

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ήδη η σύζυγος του Παντσέρι, Μαρία Κολεόνι, σύμφωνα με την sudinfo.

Σημειώνεται ότι η αποφυλάκιση του 67χρονου πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή, Παντσέρι, πραγματοποιείται, βάσει των όσων προέβλεπε η συμφωνία μεταμέλειας που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο με τη βελγική δικαιοσύνη. Ο Παντσέρι συνελήφθη στις 9 Δεκεμβρίου 2022 και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές του Σεν Ζιλ στο Βέλγιο, περίπου τέσσερις μήνες.

Στις 13 Απριλίου το προδικαστικό συμβούλιο θα επανεξετάσει το αίτημα της Εύας Καϊλή για αποφυλάκιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This