Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς έξω από γραφείο κηδειών στην Ουάσινγκτον

Η αστυνομία υποστηρίζει πως ο δράστης στόχευε κάποιον ή κάποιους από τους παρευρισκόμενους στην κηδεία που είχε προηγηθεί στον χώρο

Must Read

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από τα πυρά ενός αγνώστου, ο οποίος τούς πυροβόλησε έξω από γνωστό γραφείο τελετών στη βορειοανατολική Ουάσινγκτον.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 12:30 το μεσημέρι (τοπική ώρα), με τους τραυματίες να μεταφέρονται εσπευσμένα σε κοντινά νοσοκομεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας που αφήνει υπόνοιες πως οι πυροβολισμοί συνδέονται με την συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς, λίγη ώρα πριν την ένοπλη επίθεση, εντός της βρισκόταν σε εξέλιξη μια κηδεία με δεκάδες παρευρισκόμενους.

Μάλιστα, πλάνα από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνουν αστυνομικούς να μπαινοβγαίνουν στο κτίριο όπου στεγάζεται το γραφείο τελετών Stewart και στο σημείο να επικρατεί μια γενικότερη αναστάτωση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον δράστη, αλλά η αστυνομία προέτρεψε όσους βρίσκονταν στην περιοχή να έχουν το νου τους για ένα πράσινο όχημα που εθεάθη να φεύγει από το σημείο αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό, ενώ ρεπόρτερ του WUSA9, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο, δήλωσε ότι ένας άνδρας περπατούσε στο δρόμο με το μπλουζάκι του γεμάτο αίματα. Οι δρόμοι γύρω από το γραφείο τελετών είχαν κλείσει, καθώς εξελίσσεται η έρευνα εντοπισμού του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This