Τυνήσιος ποδοσφαιριστής αυτοπυρπολήθηκε μπροστά σε αστυνομικό τμήμα!

Ο 35χρονος Νιζάρ Αλ Ισάουι δεν άντεξε τις κατηγορίες για τρομοκρατία - Σοκαριστικές εικόνες

Must Read

Ένας Τυνήσιος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του, λίγες μέρες αφότου αυτοπυρπολήθηκε έξω από αστυνομικό τμήμα στη βόρεια επαρχία Καϊρουάν της Τυνησίας, μετέδωσαν τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Νιζάρ Αλ Ισάουι, 35 ετών, πέθανε σε νοσοκομείο αργά χθες βράδυ, λόγω εγκαυμάτων τρίτου βαθμού που υπέστη, αφού έριξε βενζίνη στο σώμα του και έβαλε φωτιά, στην πόλη Χαφούζ τη Μεγάλη Δευτέρα, σύμφωνα με το Radio Mosaique, το οποίο μετέφερε δήλωση του αδελφού του, Γιασίν.

Παρά τις προσπάθειες μεγάλου πλήθους, συμπεριλαμβανομένων μελών της οικογένειάς του, να τον ηρεμήσουν, ο Αλ Ισάουι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα

  • Βίντεο από το bnn.network:

https://youtu.be/j79ocIdLYxI

Ο Αλ Ισάουι δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook λίγο πριν αυτοπυρποληθεί, εξηγώντας ότι «κατηγορήθηκε άδικα σε υπόθεση τρομοκρατίας», αφότου πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση εναντίον ενός εμπόρου μπανάνας.

«Ήθελα να επιστήσω την προσοχή της αστυνομίας στο γεγονός ότι ένας από τους πωλητές παραβίασε το νόμο, πουλώντας μπανάνες σε τιμή υψηλότερη από την τιμή που είχε ορίσει η κυβέρνηση. Η τιμωρία μου ήταν ότι με κατηγόρησαν για τρομοκρατία και με ενέπλεξαν σε μια υπόθεση με την οποία δεν είχα καμία σχέση», έγραψε.

Δεκάδες συγγενείς του 35χρονου βγήκαν στους δρόμους της κωμόπολης Χαφούζ για να εκφράσουν την οργή τους και αντιμετωπίστηκαν με βία από την αστυνομία σύμφωνα με μάρτυρες.

Ο Αλ Ισάουι έπαιξε σε πολλές ομάδες στην Τυνησία, συμπεριλαμβανομένων των Union Sportive Monastirienne και EGS Gafsa.

*φωτογραφία Twitter/@lsiafrica

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This