Δαμασκός: Συγκλονιστική η περιφορά του Επιταφίου από τους Ελληνορθόδοξους!

Τους πραγματικούς ήρωες που το ελληνόφωνο κράτος πρόδωσε!

Must Read

Η σημερινή παρέλαση της Μεγάλης Παρασκευής στη Δαμασκό έχει χιλιάδες παρευρισκόμενους. Η παράσταση των Ελλήνων Ορθοδόξων Προσκόπων της Αντιοχείας αντικατοπτρίζει την επισημότητα της ημέρας. Οι δρόμοι της Δαμασκού είναι βυθισμένοι στη θλίψη καθώς όλοι συγκεντρώνονται για να θυμηθούν τη θυσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Μόνο θαυμασμός και δέος για τους ήρωες που κράτησαν Θερμοπύλες απέναντι στην τουρκική επίθεση που στράφηκε και κατά τον ελληνορθόδοξων της Συρίας με θηριωδίες και μεγάλες απώλειες. Και όμως κράτησαν την κληρονομιά μας, απέναντι στους τούρκους εισβολής και στα τέρατα του ισλαμικού κράτους.

Φυσικά, το ελληνόφωνο κράτος όχι μόνο δεν ενίσχυσε τους αδελφούς μας στην Συρία, αλλά έκανε τα πάντα για να βοηθήσει στην εξάλειψη τους. Μία ντροπή που θα στιγματίσει το ελληνικό κράτος στους αιώνες.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από την Δαμασκό:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This