Η συγκλονιστική και άγνωστη ιστορία του Keanu Reeves

Ένας τεράστιος άνθρωπος, πίσω από τον ηθοποιό

Must Read

Κιάνου Ριβς. Πόσοι στα αλήθεια γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από το προσωπείο που απολαμβάνουμε στις υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ;

Και όμως, η ζωή του μεγάλου πρωταγωνιστή θα μπορούσε να γίνει ταινία:

Τον εγκατέλειψε ο πατέρας του σε ηλικία 3 ετών και μεγάλωσε με 3 διαφορετικούς πατριούς. Είναι δυσλεξικός. Το όνειρό του να γίνει παίκτης χόκεϋ γκρεμίστηκε από ένα σοβαρό ατύχημα. Η κόρη του πέθανε κατά τη γέννηση της. Η γυναίκα του πέθανε σε τροχαίο.

Ο καλύτερός του φίλος, ο Ρίβερ Φίνιξ, πέθανε από υπερβολική δόση. Η αδερφή του πάσχει από λευχαιμία.

Και όμως, παρά τον προσωπικό του Γολγοθά, ο Κιάνου Ριβς δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Όταν γύριζε την ταινία “The Lake House“, άκουσε τη συζήτηση δύο βοηθών παραγωγής. Η μια έκλαιγε γιατί θα έχανε το σπίτι της αν δεν πλήρωνε 20.000 δολάρια και την ίδια μέρα ο Κιάνου κατέθεσε το απαραίτητο ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της γυναίκας.

Δώρισε επίσης δυσθεώρητα ποσά σε νοσοκομεία.

Το 2010, στα γενέθλιά του, ο Κιάνου μπήκε σε ένα αρτοποιείο και αγόρασε ένα μπριός με ένα μόνο κερί, το έφαγε μπροστά στο αρτοποιείο και πρόσφερε καφέ σε ανθρώπους που σταματούσαν να του μιλήσουν.

Αφού κέρδισε αστρονομικά ποσά για την τριλογία Matrix, ο ηθοποιός δώρισε περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια στο προσωπικό που σχεδίαζε τα κοστούμια και τα ειδικά εφέ – τους αληθινούς ήρωες της τριλογίας, όπως τους αποκαλούσε.

Έδωσε επίσης μία Harley-Davidson σε κάθε ένα από τους κασκαντέρ. Συνολική δαπάνη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Και σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, έχει παρατήσει ακόμη και το 90% του μισθού του για να επιτρέψει στην παραγωγή να ενισχύσει το χαμηλόμισθο προσωπικό.

Το 1997 κάποιοι παπαράτσι τον βρήκαν να περπατάει ένα πρωί παρέα με έναν άστεγο στο Λος Άντζελες, να τον ακούει και να μοιράζεται τη ζωή του για λίγες ώρες.

Οι περισσότεροι σταρ όταν κάνουν μια φιλανθρωπική χειρονομία το δηλώνουν σε όλα τα ΜΜΕ.

Όχι όμως ο Keanu Reeves, ο οποίος ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι κάνει «φιλανθρωπία», αλλά το κάνει ως θέμα ηθικών αρχών και όχι για να φαίνεται καλύτερος στα μάτια των άλλων.

Αυτός ο άντρας μπορούσε να αγοράσει τα πάντα. Αντ’ αυτού κάθε μέρα που ξυπνά, αγωνίζεται για ένα πράγμα που δεν μπορεί να αγοραστεί: Να είσαι καλός άνθρωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This