Νέα απειλή από τους Τούρκους: «Θα στείλουμε πίσω τους Ευρωπαίους τζιχαντιστές»

Must Read

«Η Τουρκία θα στείλει πίσω στις χώρες τους τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους που έχει στα χέρια της, είτε τους αφαιρέσουν την υπηκοότητα είτε όχι», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Τουρκίας σχετικά με τους Ευρωπαίους τζιχαντιστές.

Ο Τούρκος υπουργός χαρακτήρισε απαράδεκτο κάποιες χώρες να μην θέλουν να πάρουν πίσω τους υπηκόους τους, που είναι μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

Είπε, μάλιστα, πως αυτή τη στιγμή στις φυλακές βρίσκονται σχεδόν 1.200 μέλη του Ισλαμικού Κράτους, λέγοντας ότι μετά την επιχείρηση της «πηγή της ειρήνης» στα χέρια τους έχουν 287 μέλη του Ισλαμικού Κράτους εκ των οποίων ένα μέρος είναι γυναίκες και παιδιά. «Τώρα αυτούς που έχουμε στα χέρια μας θα τους στείλουμε ασφαλώς στις χώρες τους», ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός, προσθέτοντας, ωστόσο, πως η διεθνής κοινότητα πλέον επιβάλλει την αφαίρεση υπηκοότητας σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Σουλεϊμάν Σοϊλού ανέφερε πως οι χώρες αυτές θέλουν να δικαστούν τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους εκεί που βρίσκονται. «Δηλαδή μάλλον αυτό είναι ένα νέο διεθνές δίκαιο. Δηλαδή οι χώρες που στο μεταναστευτικό δυστυχώς επιδεικνύουν συμπεριφορά που δεν αρμόζει καθόλου με τον 21ο αιώνα, τώρα στο θέμα της τρομοκρατίας κάνουν νέες γνωματεύσεις. Αυτές οι γνωματεύσεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν αποδεκτές. Να μην στεναχωριούνται καθόλου, εμείς θα στείλουμε πίσω στις χώρες τους τα μέλη του Νταές, είτε τους αφαιρέσουν την υπηκοότητα είτε όχι», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This