Δείτε βουλευτή να κλείνει ραντεβού με ιερόδουλη online, βρισκόμενος εντός βουλής! (video)

Must Read

Κι όμως, δεν μας φαίνεται τόσο απίστευτο το ότι ένας βουλευτής αντάλλασσε μηνύματα με μια ιερόδουλη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κοινοβουλίου, αλλά το ότι κάποιος τον… τράβηξε βίντεο ενώ το έκανε!

Ο 48χρονος, πρώην διπλωμάτης και νυν βουλευτής Μπογκντάν Γιαρεμένκο, προερχόμενος από το κόμμα του προέδρου της Ουκρανίας, βρέθηκε στο επίκεντρο ενός σκανδάλου, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών του, στις οποίες φαίνεται να επικοινωνεί με μια ιερόδουλη μέσω του κινητού του.

Ένας ουκρανικός ιστότοπος δημοσίεσε φωτογραφίες από την οθόνη του κινητού του βουλευτή, οι οποίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του κοινοβουλίου, και στα μηνύματα φαίνεται να ρωτάει την ιερόδουλη πώς μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού μαζί της. Στην απάντησή της, εκείνη αναφέρει τι είδους σεξουαλικές πράξεις δέχεται και πόσο κοστίζει: «100 δολάρια για μια ώρα, 150 δολάρια το δίωρο»!

Ο Γιαρεμένκο, με σχετική ανάρτησή του στο Facebook, αρχικά ισχυρίστηκε ότι η υπόθεση ήταν «σκηνοθετημένη». Στη συνέχεια, όμως, τη διέγραψε και ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό και τα παιδιά τους, καθώς και από τον πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινοβούλιο όπου την πλειοψηφία έχει το κόμμα του Ζελένσκι -του πρώην ηθοποιού, που εξελέγη θριαμβευτικά στην προεδρία τον περασμένο Απρίλιο- με πολλούς βουλευτές της αντιπολίτευσης να ζητούν να παραιτηθεί ο Γιαρεμένκο από την προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικής Πολιτικής.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This