Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι μετά από επίθεση ψαράδων σε βάρκα με μετανάστες

Αστυνομικοί «υιοθέτησαν» μωρό έξι μηνών στην Λαμπεντούζα

Must Read

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια μιας οικογένειας προσφύγων από την Τυνησία να φτάσουν στην Ιταλία καθώς το πλεούμενο στο οποίο επέβαινε δέχθηκε επίθεση Τυνήσιων ψαράδων με αποτέλεσμα το 4χρονο κοριτσάκι τους να χάσει τη ζωή του.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι ψαράδες έκλεψαν την μηχανή της σιδερένιας βάρκας, μήκους επτά μέτρων, στην οποία ταξίδευαν τριάντα τέσσερις μετανάστες και πρόσφυγες και εκείνη τη στιγμή το κοριτσάκι έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Οι πρόσφυγες είχαν αναχωρήσει από το Σφαξ της Τυνησίας, με προορισμό τις ακτές της Κάτω Ιταλίας.

Το τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε περιοχή έρευνας και διάσωσης της Ιταλίας και η Ακτοφυλακή της Ρώμης, μαζί με την Οικονομική Αστυνομία, κινητοποιήθηκαν άμεσα, συντρέχοντας στους ναυαγούς.

Την περασμένη νύχτα, μια άλλη σιδερένια βάρκα βυθίστηκε νότια της Σικελίας και σαράντα έξι άνθρωποι – ανάμεσά τους επτά ανήλικα και δεκατρείς γυναίκες – διασώθηκαν από την Ιταλική Ακτοφυλακή.

Αστυνομικοί «υιοθέτησαν» μωρό έξι μηνών στην Λαμπεντούζα

Στην Λαμπεντούζα, αστυνομικοί «υιοθέτησαν», προσωρινά, τον μικρό Ισμαήλ, έξι μόλις μηνών καθώς η μητέρα του έχασε τη ζωή της κατά τον διάλπου της Μεσογείου, αφήνοντάς το μωρό μόνο, χωρίς κανέναν άλλο συγγενή.

Οι Ιταλοί αστυνομικοί, προς άμεση φροντίδα, αγόρασαν μπισκότα, γάλα, πάνες, κρέμα για τα ούλα και παιχνίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This