Γονείς-τέρατα σκότωσαν το μωρό τους και το διαμέλισαν στη μηχανή του κιμά

Η μητέρα βοήθησε στον διαμελισμό του παιδιού

Must Read

Φρίκη στη διεθνή κοινότητα έχει προκαλέσει ένα πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε στη Ρωσία, με ένα ζευγάρι που σκότωσε και διαμέλισε το 8 μηνών παιδί του.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, μια  23χρονη φοιτήτρια ιατρικής και ο 33χρονος σύζυγός της συνελήφθησαν και κατηγορούνται για τον διαμελισμό της κόρης τους. Όπως αναφέρουν, ο 33χρονος Yakov Maiboroda ξυλοκοπούσε τη συζύγό του μέσα στο διαμέρισμά τους στην πόλη Rostov-on-Don, όταν πάνω στο μένος του χτύπησε και το μωρό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

To ζευγάρι

Στη συνέχεια το ζευγάρι διαμέλισε το νεκρό παιδί χρησιμοποιώντας μαχαίρια και μία ηλεκτρική μηχανή του κιμά, ενώ έπειτα έβαλαν τα υπολείμματα από το σώμα του παιδιού σε πλαστικές σακούλες.

Στη συνέχεια η 23χρονη μητέρα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε ότι άγνωστος απήγαγε το παιδί τους. Σύντομα ωστόσο οι έρευνες των Ρώσων αστυνομικών κατέληξαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Μάλιστα, μαρτυρίες των γειτόνων ανέφεραν ότι διαισθάνθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς άκουγαν το παιδί να κλαίει γοερά και στη συνέχεια έπαψε ξαφνικά να ακούγεται το παραμικρό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This