Αποτρόπαιο έγκλημα στη Βρετανία: Μητέρα και σύντροφος ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 9χρονο γιο της

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις μέρες

Must Read

Ένα έγκλημα άνευ προηγουμένου εκδικάζεται αυτές τις μέρες στην Βρετανία στο οποίο κατηγορούμενοι είναι μια μητέρα η οποία σκότωσε το ίδιο το 9χρονο παιδί της μαζί με τον σύντροφό της υποβάλλοντας το σε πρωτοφανή βασανιστήρια.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκα σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, ο μικρός είχε βρεθεί νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του με μώλωπες σε όλο του το σώμα και τους πνεύμονές του να είναι γεμάτοι νερό!

Η μητέρα και ο σύντροφός της τον είχαν ξυλοκοπήσει τόσο άγρια με ζώνες και παπούτσια για να τον τιμωρήσουν, όπως απεφάνθη το δικαστήριο και έφερε 50 τραύματα στο κεφάλι, την πλάτη, τα πόδια και τους γλουτούς.

Η δύο κατηγορούμενοι αρνούνται όσα τους αποδίδονται. Η μητέρα είχε καλέσει της πρώτες βοήθειες και είχε αναφέρει πως ο μικρός είχε «κοιμηθεί» στο μπάνιο και πνίγηκε αφού είχε γεμίσει την μπανιέρα με κρύο νερό.

Ωστόσο, πλέον αποδεικνύεται πως είχε πει ψέματα για να προστατεύσει τον σύντροφό της.

Το άτυχο παιδί έφυγε από τη ζωή εξαιτίας των «εσκεμμένων και παράνομων ενεργειών» της Κάρλα Σκοτ και του Ντιρκ Χάουελ, οι οποίοι όχι μόνο τον ξυλοκοπούσαν συχνά πυκνά αλλά τον έβαζαν στο μπάνιο ανοίγοντας το κρύο νερό για να τον τιμωρήσουν!

Ο μικρός είχε αναγκαστεί να υπομένει και άλλα βασανιστήρια καθώς τον έβγαζαν στη νύχτα μέσα στο κρύο και τον έλουζαν με νερό, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων.

Για την εισαγγελέα Μισέλ Χίλει, ο Άλφι έζησε μια «θλιβερή ζωή στο σπίτι του» αρκετούς μήνες πριν τον θάνατό του τον Φεβρουάριο του 2021, μια ζωή που κανένα παιδί δεν πρέπει να βιώσει.

Από τη στιγμή που η μητέρα είχε συνάψει σχέση το παιδί ήταν στο «ραντάρ» την κοινωνικής πρόνοιας. Μετά τον αρραβώνα τους, η πρόνοια της είχε απαγορεύσει να αφήνει τον αρραβωνιαστικό της να διανυκτερεύει στο σπίτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This