Ρωσίδα προσπάθησε να περάσει (μέσα στα παπούτσια της) δύο κιλά χρυσό, αλλά…

Must Read

Κάντε το εικόνα: Μια γυναίκα από τη Ρωσία στα ρωσοκινεζικά σύνορα να περπατάει παράξενα, σαν κάτι να την ενοχλεί στα παπούτσια.

Και όντως κάτι την ενοχλούσε…

Ο λόγος για μια Ρωσίδα που πιάστηκε στο τελωνείο της ρωσικής Άπω Ανατολής, στην πόλη Ζαμπαϊκάλσκι, με περίπου 2 κιλά χρυσού κρυμμένο στα παπούτσια της.

«Η νεαρή γυναίκα περπατούσε με αφύσικο τρόπο (…) και ήταν νευρική την ώρα που περνούσε από το τελωνείο», ανακοίνωσε η τοπική υπηρεσία τελωνείων.

Η γυναίκα ήθελε να μεταφέρει παράνομα στην Κίνα ράβδους χρυσού, όμως έγινε σύντομα αντιληπτή.

Μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε με ανιχνευτή μετάλλων «παρέδωσε οικειοθελώς οκτώ ράβδους χρυσού, συνολικού βάρους 1.863 γραμμαρίων, τις οποίες είχε κρύψει στις σόλες των παπουτσιών της με κολλητική ταινία», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αξία των ράβδων αυτών, «που ήταν αυτοσχέδιοι», ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ρούβλια (περισσότερα από 70.900 ευρώ)!

Η νεαρή γυναίκα, μάλιστα, δήλωσε ότι ένας Κινέζος της ζήτησε να μεταφέρει τον χρυσό. Δεν το έκανε από μόνη της…

Μετά από αυτό, οι ρωσικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα «για παράνομη διακίνηση στρατηγικών πόρων».

Σύμφωνα με την υπηρεσία τελωνείων, από την αρχή του έτους πολλοί Ρώσοι έχουν συλληφθεί στη Ζαμπαϊκάλσκι, επειδή προσπάθησαν να μεταφέρουν χρυσό στην Κίνα.

Τον Αύγουστο μία άλλη Ρωσίδα είχε προσπαθήσει να περάσει τα σύνορα με δέκα ράβδους χρυσού, τις οποίες είχε, επίσης, κρύψει στις σόλες των παπουτσιών της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This