Κύπρος: Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την εξαφάνιση 31χρονου

Έξι άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση που κυριαρχεί στην κυπριακή επικαιρότητα

Must Read

Ενώπιον ενός φρικιαστικού εγκλήματος θεωρούν ότι πρόκειται να βρεθούν οι αστυνομικές Αρχές της Κύπρου, οι οποίες προσπαθούν να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όταν πριν από λίγες ημέρες, η κυπριακή Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 31χρονου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις 20/4, άρχισαν να υπάρχουν υπόνοιες ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Άγγελος Περικλέους, με ημερομηνία γέννησης 10/10/1991, κάτοικος Λεμεσού, εξαφανίστηκε από το σπίτι του το απόγευμα της Πέμπτης, 20 Απριλίου 2023. Ο 31χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.60μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και μούσι. Φέρει τατουάζ στο δεξί χέρι, από το σημείο του ώμου μέχρι τον αγκώνα, καθώς και τατουάζ σε σχήμα κορώνας στον καρπό του αριστερού του χεριού. Κατά την αναχώρησή του από το σπίτι του φορούσε μαύρη κοντομάνικη φανέλα, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Από περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι, τη στιγμή της αποχώρησης από το σπίτι του, βρισκόταν μαζί του και ένας 24χρονος χάκερ, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, καθώς, λίγα 24ωρα μετά την εξαφάνισή του, το αυτοκίνητο του Περικλέους βρέθηκε καμένο σε πεδίο βολής στην περιοχή Παλιομέτοχου έξω από την Λευκωσία, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να αγνοείται.

Οι αρχές εκτιμούν ότι, σύμφωνα με τα δεδομένα και τις μαρτυρίες, το πιθανότερο είναι ο Περικλέους να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου, Χρίστο Ανδρέου, να δηλώνει στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, πως οι έρευνες για διαλεύκανση της υπόθεσης, στις οποίες συμμετέχουν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας συνεχίζονται με τη διερεύνηση και με εκτεταμένη χρήση drones όλων των πιθανών σημείων, στα οποία ενδέχεται να εντοπιστεί ο αγνοούμενος.

Τι κατέθεσε ο θείος του 24χρονου βασικού υπόπτου

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, εναντίον του 24χρονου, ο οποίος και συνελήφθη ως βασικός ύποπτος στη υπόθεση εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους, διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία για διάπραξη φόνου, φόνου εκ προμελέτης και κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, τον 24χρονο φέρεται να «έδωσε» ο 71χρονος θείος του, ο οποίος επίσης τελεί υπό σύλληψη, υποστηρίζοντας στην κατάθεσή του πως ο ανιψιός του αρχικά μετέβη στο σπίτι του Περικλέους και υπό την απειλή όπλου τον ανάγκασε να μεταβούν στο σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε για την μετακίνησή του, για να το κάψουν.

Ο 71χρονος δήλωσε επίσης, ότι, λίγες ώρες αργότερα, ο 24χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον Περικλέους και, κατόπιν, τον έθαψε, ενώ, παράλληλα, εξήγησε στον ίδιο  το πώς κατέστρεψε τα διάφορα τεκμήρια. Πέραν του 24χρονου, που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση συνολικά έξι άτομα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This