Πρώτη εμφάνιση Μπερλουσκόνι μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Πέρασα μια πολύ επικίνδυνη πνευμονία»

Νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα σε νοσοκομείο του Μιλάνου

Must Read

Αλώβητος βγήκε και από τη νέα περιπέτεια της υγείας του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έκανε το Σάββατο την πρώτη του εμφάνιση μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου όπου έμεινε επί 12 ημέρες στη ΜΕΘ.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα από το νοσοκομείο, ο Μπερλουσκόνι δείχνει ευδιάθετος και χαμογελαστός λέγοντας ότι «πρώτη φορά εδώ και ένα μήνα είμαι με πουκάμισο και σακάκι». Παράλληλα ευχαρίστησε τους οπαδούς του που τον βοήθησαν να ξεπεράσει «μια πολύ επικίνδυνη πνευμονία».

Στις 5 Απριλίου ο 86χρονος Μπερλουκόνι, ο οποίος πάσχει από χρόνια λευχαιμία, εισήχθη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με μόλυνση στους πνεύμονες. Έμεινε 12 ημέρες στην εντατική και πλέον βρίσκεται σε δωμάτιο.

Ο ίδιος θα ήθελε να είναι παρών στο συνέδριο του κόμματος που άρχισε την Παρασκευή στο Μιλάνο ωστόσο δεν πήρε εξιτήριο και για αυτό μίλησε μέσω βίντεο.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ωστόσο δεν αναφέρει πουθενά πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This