Αθώος για το βιασμό, ένοχος για παρενόχληση ο Τραμπ – Η οργισμένη απάντηση του

Must Read

Ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νέα Υόρκη έκρινε πριν απο λίγο ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι ένοχος για την σεξουαλική παρενόχληση και ξυλοδαρμό κατά της συγγραφέως Ε. Τζιν Κάρολ τη δεκαετία του 1990 και για τη δυσφήμισή της το περασμένο φθινόπωρο, όταν την κατηγόρησε ότι επινόησε τον εν λόγω ισχυρισμό. Το δικαστήριο τον έκανε αυτό για την κατηγορία του βιασμού στην οποία που είχε προσάψει η καταγγέλλουσα.

Παρ’ όλα αυτά, οι ένορκοι –έξι άνδρες και τρεις γυναίκες- επιδίκασαν στην Κάρολ 5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση.

Επειδή επρόκειτο για αστική υπόθεση, ο Τραμπ δεν αντιμετωπίζει ποινικές συνέπειες.

Η ετυμηγορία  ήρθε μετά από λιγότερο από τρεις ώρες διαβουλεύσεων στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο  Μανχάταν. Οι ένορκοι δεν έκριναν τον Τραμπ υπεύθυνο για βιασμό, όπως είχε ισχυριστεί η Κάρολ.

Η γυναίκα κρατούσε σφιχτά το χέρι των δικηγόρων της, κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας. Ο Τραμπ απουσίαζε καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης που ξεκίνησε στις 25 Απριλίου.

Η Κάρολ, 79 ετών τώρα, κατέθεσε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ο Τραμπ, τη βίασε σε ένα δοκιμαστήριο υου πολυκαταστήματος Bergdorf Goodman στο Μανχάταν στα μέσα της δεκαετίας το υ’90 και στη συνέχεια έβλαψε τη φήμη της γράφοντας σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα του Truth Social ,τον Οκτωβρίου 2022, ότι η Κάρολ, επινόησε τους ισχυρισμούς για να προσπαθήσει να αυξήσει τις πωλήσεις των απομνημονευμάτων της το 2019 και να τον πλήξει πολιτικά.

Η αντίδραση του Τραμπ, ήταν γεμάτη οργή: Δεν έχω ιδέα ποια είναι αυτή η γυναίκα! Η συγκεκριμένη απόφαση είναι όνειδος – μία συνέχεια του μεγαλύτερου κυνηγιού μαγισσών στην ιστορία των ΗΠΑ!

Η οργισμένη απάντηση του Τραμπ




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This