Πολωνία: Νεκρή 16χρονη από εισβολή άντρα σε ορφανοτροφείο

Διερευνάται η σχέση του θύματος με τον δολοφόνο

Must Read

«Παγωμένη» είναι η Πολωνία από ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε ορφανοτροφείο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας κοπέλας μόλις 16 ετών.

Συγκεκριμένα, χθες, ένας 19χρονος εισέβαλλε με μαχαίρι στο ίδρυμα με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την άτυχη ανήλικη.

Από την πρωτοφανή επίθεση, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί, τραυματίστηκαν ακόμα 9 άτομα, πιο ελαφριά.

Η επίθεση έγινε στην πόλη Λοτζ στα κεντρικά της χώρας.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα που επιτέθηκε χθες, Τρίτη, το βράδυ στο ορφανοτροφείο και διεξάγει έρευνα για τα αίτια της επίθεσής του, δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανέτα Σομπιέραζ.

Ο νεαρός συνελήφθη μια ώρα μετά το περιστατικό στο σπίτι του. Όπως προέκυψε δεν είχε ποινικό μητρώο. Διερευνάται αν είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν την επίθεση και αν είχε σχέση με την 16χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο τους ήταν ζευγάρι στο παρελθόν.

«Δυστυχώς ως αποτέλεσμα του περιστατικού αυτού μια 16χρονη πέθανε επιτόπου στο ορφανοτροφείο και πέντε άνθρωποι εισήχθησαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.

Τέσσερις από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες επιτόπου, κατέληξε η εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This