Έκρηξη στη Γερμανία: Χειροπέδες σε 60χρονο – Βρέθηκε πτώμα στο διαμέρισμά του!

Must Read

Αναπάντεχη τροπή λαμβάνει η υπόθεση με την έκρηξη που έγινε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο Ράτινγκεν της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί αστυνομικοί και πυροσβέστες που είχαν σπεύσει μετά από κλήση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε έναν 60χρονο ο οποίος πυροδότησε μηχανισμό που προκάλεσε την έκρηξη. Ο ίδιος, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο n-tv, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένος εξαιτίας της έκρηξης.

Μάλιστα, μετά από έρευνα στο σπίτι του που έγινε το περιστατικό βρέθηκε ένα πτώμα!

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιον ανήκει η σορός.

Πληροφορίες της BILD αναφέρουν πως πιθανότατα πρόκειται για την μητέρα του 60χρονου η οποία έχει φύγει από την ζωή εδώ και κάποιο καιρό!

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας Χέρμπερτ Ρόιλ, η εταιρία διαχείρισης του κτιρίου κάλεσε σήμερα την αστυνομία με την υποψία ότι σε ένα διαμέρισμα, όπου ζούσε μια ηλικιωμένη γυναίκα με τον γιο της, υπήρχε άτομο που χρειάζεται βοήθεια.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο κτίριο, κάλεσαν την πυροσβεστική προκειμένου να παραβιάσει την πόρτα και, την ώρα που έμπαιναν στο διαμέρισμα, ο άνδρας πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό με αντικείμενο το οποίο δεν έχει εντοπιστεί.

Αμέσως μετά ξέσπασε πυρκαγιά.

Δείτε επίσης:

Γερμανία: Μυστηριώδης έκρηξη σε πολυκατοικία – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This