Μήνυμα νίκης στέλνει μέσα από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης! – Προκλητική η Αλβανίδα ΥΠΕΞ

Must Read

Στις φυλακές Τιράνων μεταφέρθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος από τις αλβανικές αρχές στην Αυλώνα, σε μια δίκη-παρωδία, η οποία δεν απέδειξε σε κανένα σημείο την κατηγορία που του προσάπτουν για «εξαγορά ψήφων» και η οποία ακολούθησε της αναίτιας σύλληψής του από τους ασφαλίτες του Έντι Ράμα.

Ο ομογενής υποψήφιος, μέσα από τις φυλακές έστειλε διπλό μήνυμα νίκης στις αυριανές δημοτικές εκλογές, παρά τις μεθοδεύσεις και τις προσπάθειες των Αλβανών να κάμψουν το φρόνημα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.




«Αγαπημένοι φίλοι μου, αγαπημένοι συναγωνιστές μου, Το ευχαριστώ είναι λίγο για την στήριξη σας και τα λόγια που με τίμησαν ιδιαίτερα!! Δώσατε τον παλμό της νίκης για τις αυριανές εκλογές της 14ης Μαΐου!! Όλοι μαζί συμπολίτες μου συμμετέχουμε και αποφασίζουμε για την αλλαγή που τόσο χρειάζεται ο τόπος μας!!» έγραψε μέσω facebook.

Ενώ νωρίτερα είχε δώσει επίσης τον τόνο: «Την Κυριακή με την ψήφο σας σώστε τον τόπο σας και τη δημοκρατία»!

Όπως είπε ο γιος του Μπελέρη στο OPEN, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ενώ οι άνθρωποι που θα ταξίδευαν από την Αθήνα στη Χιμάρα για να ψηφίσουν, είχαν υπολογιστεί γύρω στους 1200-1300, ο αριθμός τους έχει αυξηθεί και ανέρχεται πλέον στους 1500 τις τελευταίες ώρες! Και δεν αποκλείεται να αυξηθεί κι άλλο.

Προκαλεί η Αλβανίδα ΥΠΕΞ

Την ίδια στιγμή που το ελληνικό ΥΠΕΞ κάνει λόγο για «σκανδαλώδη απόφαση», αναφερόμενο στην προφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη, η Αλβανίδα υπουργός Όλτα Τσάσκα προκαλεί και καλεί την Ελλάδα να μην ασχολείται!

«Είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε πώς οι φίλοι μας έχουν το δικαίωμα να αμφισβητήσουν μια δικαστική απόφαση στη χώρα μας, όταν τα αδιάσειστα στοιχεία που αναζητούν δεν θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολα – ο Φρέντη Μπελέρη εμπλέκεται σε εγκληματική δραστηριότητα κατά των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών. Δεν καταλαβαίνουμε πώς το να είναι Έλληνας πολίτης τον αποκλείει από το νόμο ως πολίτη της Αλβανίας. Καλούμε τους Έλληνες φίλους μας να απόσχουν από δηλώσεις που δεν σέβονται τους ανεξάρτητους θεσμούς της χώρας μας».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This