Απασφάλισε και ο πατέρας του Ελόν Μασκ: Επίθεση κατά της Ουκρανίας και του Ζελένσκι!

Απασφάλισε μιλώντας για κορονοϊό, Ουκρανία, Μπάιντεν και σχέδιο μείωσης του πληθυσμού!

Must Read

Ο μπαμπάς του Έλον Μασκ, Έρολ, απέδειξε ότι το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μπροστά στην κάμερα μάλιστα, δήλωσε τα ακόλουθα: «Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου για να μας πουν ότι η Ουκρανία είναι καλή και η Ρωσία κακή. Ωστόσο έχουν βρει πολλά εργαστήρια βιοόπλων που ανήκουν στις Ηνωμένες Πολιτείες εντός της Ουκρανίας…

Ο Ερόλ Μασκ επιτέθηκε και στον Ζελένσκι λέγοντας ότι «η Ουκρανία καθοδηγείται από έναν stand-up κωμικό που έγινε πρόεδρος», το οποίο θεωρεί «εξαιρετικά περίεργο…

Ο πατήρ Μασκ συντάσσεται πλήρως με τις θέσεις του γιου του σχετικά με τον Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι «προφανώς δεν διοικεί τις Ηνωμένες Πολιτείες…Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει, μου φαίνεται, να διοικούνται από ένα σωρό ακατάλληλους που εκδικούνται επειδή τους φέρθηκαν ως απροσάρμοστους τα προηγούμενα χρόνια».

Κεραυνοί και για τα εμβόλια του κορονοϊού!

Δεν θα μπορούσε φυσικά ο πατέρας Μασκ να μην αναφερθεί και στον κορονοϊό, υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις του Έλον. Είπες συγκεκριμένα:

«Ας αναφερθούμε για παράδειγμα στον COVID, έχουμε μια κατάσταση εκεί όπου το 99,8% των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή… προσβάλλονται από αυτόν τον ιό… αναρρώνουν, πράγμα που σημαίνει ότι έχει καλύτερο ποσοστό ανάρρωσης από τη γρίπη και όμως.. Επτάμισι δισεκατομμύρια άνθρωποι πιέζονται να κάνουν το εμβόλιο mRNA, επομένως, δεν το βρίσκω πολύ ελκυστικό…Βλέπουμε αθλητές να πεθαίνουν μετά τη λήψη της «ένεσης».

Τέλος, ο Ερόλ Μασκ κατηγορεί ευθέως το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς για την προώθηση της …μείωσης του πληθυσμού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This