«Σνίφαρα κόκα μαζί με τον μπαμπά μου», αποκαλύπτει πασίγνωστη ηθοποιός

Must Read

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά, η Τζέιμι Λι Κέρτις εξακολουθεί να θεωρεί τον εαυτό της «πρεζάκι», αφού, όπως αποκαλύπτει, ο εθισμός ήταν οικογενειακή υπόθεση για τους Κέρτις.

Εκτός από την ίδια, πρόβλημα εθισμού αντιμετώπιζε και ο πατέρας της, ο θρυλικός Τόνι Κέρτις, που έφυγε από τη ζωή το 2010, αλλά και ο αδερφός της Νίκολας, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση σε νεαρή ηλικία. «Ήξερα ότι ο πατέρας μου είχε πρόβλημα, γιατί είχα κι εγώ πρόβλημα και μοιραζόμασταν ναρκωτικά. Υπήρχε μια περίοδος που ήμουν το μοναδικό παιδί που του μιλούσε. Είχα έξι αδέρφια. Έχω πέντε. Ο αδερφός μου Νίκολας πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης στα 21 του. Εγώ όμως μοιραζόμουν ναρκωτικά με τον πατέρα μου. Σνίφαρα κοκαΐνη και κάπνισα μια φορά μαζί του. Ήταν όμως η μόνη φορά που το έκανα μαζί του» αποκάλυψε η 60χρονη σταρ σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Variety».

Η ίδια άρχισε να εθίζεται στο απόγειο της καριέρας της, όταν βρισκόταν σε έναν ευτυχισμένο γάμο, είχε αποκτήσει δύο παιδιά, είχε βραβευτεί με δύο Χρυσές Σφαίρες και είχε γράψει το πρώτο best-seller βιβλίο της. Κατάφερε ωστόσο να κρατήσει μυστικό τον εθισμό της από την οικογένειά της για σχεδόν 10 χρόνια και αυτό γιατί, όπως λέει, δεν την επηρέαζε αρνητικά σε κανέναν τομέα της ζωής της. «Ημουν πολύ ελεγχόμενη αλκοολική και ναρκομανής. Δεν έκανα χρήση ποτέ εν ώρα εργασίας. Δεν έπαιρνα ναρκωτικά πριν από τις 5 το απόγευμα. Δεν έπαιρνα ποτέ παυσίπονα πριν από τις 10 το πρωί» αναφέρει η Κέρτις, ο εθισμός της οποίας άρχισε ύστερα από πλαστική επέμβαση που έκανε για να αφαιρέσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια της.

Αρχικά το έμαθε μια στενή της φίλη και μετέπειτα η αδερφή της, Κέλι, ενώ στον σύζυγό της αποκάλυψε την πραγματικότητα μετά την πρώτη επίσκεψή της σε κέντρο απεξάρτησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This