ΗΠΑ: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μοτοσικλετιστών – Τουλάχιστον τρεις νεκροί από ανταλλαγή πυρών

«Ήταν μέλη συμμορίας μοτοσικλετιστών», ανέφερε η δήμαρχος της Ρεντ Ρίβερ

Must Read

Πανικός επικράτησε στην πόλη Ρεντ Ρίβερ στην πολιτεία του Νέου Μεξικού μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια μοτοπορείας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν χθες Σάββατο σε ανταλλαγή πυροβολισμών.

Ειδικότερα, μοτοσικλετιστές άρχισαν να ανταλλάσσουν πυρά στον κεντρικό δρόμο της ορεινής πόλης, περίπου 120 βορειοανατολικά της πολιτειακής πρωτεύουσας Σάντα Φε, κατά τη διάρκεια της ετήσιας πορείας μοτοσικλετών με την ευκαιρία της Memorial Day, εξήγησε η δήμαρχος της Ρεντ Ρίβερ, η Λίντα Καλχούν, μιλώντας τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Η αιρετή αύξησε τον απολογισμό των θυμάτων στους τρεις νεκρούς και στους πέντε τραυματίες.

«Ήταν μέλη συμμορίας μοτοσικλετιστών», ανέφερε η Λίντα Καλχούν, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητές τους. «Όλοι τους ήταν από αλλού», πρόσθεσε.

Κάπου 28.000 μοτοσικλετιστές αναμενόταν να πάρουν μέρος στην πορεία αυτή, στο πλαίσιο της οποίας οργανώνονται συναυλίες και τελετές μνήμης στην κοντινή πόλη Έιντζελ Φάιαρ.

Κάποιοι από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Τάος, 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία μέσω Twitter.

Η δημοτική αρχή στην Τάος απαγόρευσε την πώληση αλκοόλ και επέβαλε απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας μετά το αιματηρό επεισόδιο.

Πριν από οκτώ χρόνια, 9 μοτοσικλετιστές είχαν σκοτωθεί και άλλοι 18 είχαν τραυματιστεί σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε μέλη συμμοριών στην πόλη Γουέικο του Τέξας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This