Liberation: Γάλλοι νεοναζί πολεμούν στο πλευρό των Ουκρανών

Must Read

Τουλάχιστον τέσσερις Γάλλοι νεοναζί, εμπλεκόμενοι μάλιστα σε εξαιρετικά βίαιες νεοναζιστικές ομάδες, πολεμούν κατά των ρωσικών δυνάμεων στο πλευρό των Ουκρανών, όπως αποκαλύπτει η «Liberation», σε εκτενές αφιέρωμα το οποίο περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι τους και τα κίνητρα τους.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται μία τέτοια διασύνδεση της Ουκρανίας με ναζιστικές ομάδες. Αντίθετα, υπάρχουν πολλά αφιερώματα δυτικών ΜΜΕ αλλά και έρευνες που αποδεικνύουν ότι οι νεοναζί είναι οι πρώτοι που έσπευσαν να επανδρώσουν την λεγόμενη «λεγεώνα των ξένων» που μάχεται κατά των Ρώσων στην Ουκρανία.

Το δημοσίευμα της liberation

Πολλοί εξ’αυτών έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους, ενώ κάποιοι άλλοι επέστρεψαν άρον – άρον στις χώρες τους, χωρίς φυσικά να αντιμετωπίσουν κάποια ποινική δίωξη.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα από την Washington Post: Παγκόσμια κινητοποίηση νεοναζί, σπεύδουν στο Ουκρανικό μέτωπο

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This