Απίστευτη αποκάλυψη από τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας για τις ΗΠΑ!

Must Read

Μία απίστευτη παρέμβαση σε επιτροπή της γαλλικής εθνοσυνέλευσης, αναφορικά με τις παρεμβάσεις τρίτων χωρών στα εσωτερικά της Γαλλίας…

Ο Φρανσουά Φιγιόν, πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας (2007-2012) εξηγεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ακρόασης στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ξένων παρεμβάσεων στη Γαλλία διαπράττεται από τους Αμερικανούς.

Η ακριβής μετάφραση των όσων λέει:

«Έχω συναντήσει ξένες παρεμβάσεις στην πολιτική μου ζωή, και ιδιαίτερα όταν ήμουν στην κυβέρνηση; Ναι, τις έχω συναντήσει.

Τις περισσότερες φορές προέρχονταν από μια φιλική και συμμαχική χώρα που ονομαζόταν Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν κρίνω: η επιτροπή σας διεξάγει έρευνα για ξένες παρεμβάσεις. Σας λέω ότι, για παράδειγμα, με άκουγε με τον Πρόεδρο Σαρκοζί για 5 χρόνια η NSA!

Το μάθαμε όταν διέρρευσαν έγγραφα από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες και όλοι επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι η NSA άκουγε την κα Μέρκελ, αλλά άκουγαν και όλα τα μέλη της γαλλικής κυβέρνησης και πιθανότατα άλλων ευρωπαϊκών χωρών».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This