Ανέβαλλε τη συνάντησή του με τον Στόλτενμπεργκ ο Μπάιντεν λόγω… πονόδοντου!

Κάτι συμβαίνει με την υγεία του 80χρονου πλανητάρχη και το κρύβουν επιμελώς

Must Read

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για την υγεία του 80χρονου Τζο Μπάιντεν, που φιλοδοξεί να διεκδικήσει το 2024 την επανεκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.

Και μπορεί ο Λευκός Οίκος να ενημέρωσε ότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ήταν άψογες, αλλά μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.

Ο Τζο Μπάιντεν ακύρωσε όχι μόνο την προγραμματισμένη για σήμερα εμφάνισή του σε αθλητική εκδήλωση, αλλά και τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ. Και όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος αιτία ήταν… ο έντονος πονόδοντος του Προέδρου των ΗΠΑ!

Μάλιστα υποβλήθηκε σε ενδοδοντική θεραπεία από οδοντιάτρους του στρατιωτικού νοσοκομείου Γουόλτερ Ριντ, αλλά είχε ξανά ενοχλήσεις και η νέα οδοντιατρική επέμβαση θα γίνει στον… Λευκό Οίκο!

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις θα αντικαταστήσει τον Μπάιντεν στην αθλητική εκδήλωση όπου σκόπευε να παραστεί, ενώ για την Τρίτη μεταφέρθηκε και η συνάντηση με τον Γενς Στόλτενμπεργκ. Έτσι δεν θα χρειαστεί να μεταβιβάσει προσωρινά τις εξουσίες του στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, όπως προβλέπεται στην 25η τροπολογία του Συντάγματος, και είχε συμβεί τον Νοέμβριο του 2021 για μιάμιση ώρα, όταν ο Μπάιντεν ναρκώθηκε για να υποβληθεί σε κολονοσκόπηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This