Νεκρή η βασική μάρτυρας κατηγορίας κατά της οικογένειας Μπάιντεν!

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Ρούντι Τζουλιάνι

Must Read

Η επικεφαλής λογίστρια στην ουκρανική Burisma Energy, η οποία προσφέρθηκε να παράσχει στις αμερικανικές αρχές στοιχεία σχετικά με οικονομικά εγκλήματα που αφορούσαν τον Τζο και τον Χάντερ Μπάιντεν, βρέθηκε νεκρή πριν καταθέσει.

Η πληροφοριοδότης της Burisma, η οποία έχει αναγνωριστεί ως σύζυγος του πρώην ιδιοκτήτη της Burisma, Mykola Lisin, ο οποίος επίσης πέθανε υπό ύποπτες συνθήκες κατά τα χρόνια της κυβέρνησης Ομπάμα, όταν ο αντιπρόεδρος Joe Biden και ο γιος του Hunter δραστηριοποιούνταν στην Ουκρανία.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι αναφέρθηκε σε αυτή την σοκαριστική εξέλιξη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «Saturday Report» του Newsmax με τη Ρίτα Κόσμπι.

Σύμφωνα με τον Τζουλιάνι, ο οποίος έφερε για πρώτη φορά στο φως τον περιβόητο «Φορητό υπολογιστή από την κόλαση» του Χάντερ Μπάιντεν, ο πληροφοριοδότης ήταν η επικεφαλής λογίστρια της Burisma, της διαβόητης διεφθαρμένης ουκρανικής εταιρείας ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν ως αντιπροέδρου υπό τον Ομπάμα, η Burisma αποζημίωσε τον Χάντερ με δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα για τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, παρά την παντελή έλλειψη εμπειρίας στον ενεργειακό τομέα.

Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν απέκλεισε τη βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία ως μέσο πίεσης της κυβέρνησης να απολύσει τον Βίκτορ Σόκιν, έναν ανώτερο εισαγγελέα που ερευνούσε την Burisma και τον ιδιοκτήτη της για δόλιες δραστηριότητες.

Ο Τζουλιάνι, ο οποίος προηγουμένως διετέλεσε πληρεξούσιος του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, λέει ότι ο πληροφοριοδότης προσφέρθηκε να δώσει σε έναν δικηγόρο των ΗΠΑ εξαιρετικά ενοχοποιητικές οικονομικές πληροφορίες σχετικά με τους Μπάιντεν.

Ωστόσο, η Τζουλιάνι λέει ότι οι αρχές των ΗΠΑ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να την αγνοήσουν, μεταθέτοντας την υπόθεσή της σε διάφορα γραφεία, σε μια προσπάθεια να την κάνουν να φύγει.

Αποκάλυψε ότι ο γενικός εισαγγελέας του Πίτσμπουργκ είχε αρχικά ερευνήσει την υπόθεση.

Αλλά η έρευνα μεταφέρθηκε αργότερα στο γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Ντέλαγουερ, υπό τον πρώην Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Μπιλ Μπαρ.

Ο Τζουλιάνι ισχυρίζεται ότι το γραφείο του Ντέλαγουερ έθαψε την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι ο πληροφοριοδότης απειλείται με θάνατο.

Ο καταγγέλλων είχε στοιχεία που περιελάμβαναν πληροφορίες υπεράκτιων τραπεζικών λογαριασμών που έδειχναν δωροδοκίες εκατομμυρίων δολαρίων προς την οικογένεια Μπάιντεν και «άλλους απατεώνες πολιτικούς».

Παρά τον εκρηκτικό χαρακτήρα των αποδεικτικών στοιχείων, ο Τζουλιάνι λέει ότι οι εισαγγελείς περιέκοψαν την υπόθεση και η γυναίκα πέθανε ξαφνικά πριν προλάβει να καταθέσει.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης όμως αρνούνται ακόμα και να αναγνωρίσουν την ύπαρξή της.

«Λοιπόν, φυσικά, αυτή είναι η πιο γελοία, ηλίθια δήλωση που μπορούμε να κάνουμε μια μέρα κατά την οποία ανακαλύπτουμε ότι οι Μπάιντεν δωροδοκήθηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια από τον Ουκρανό Mykola Zlochevsky, κάτι που θα μπορούσα να σας το είχα πει, ξέρετε, και το είχα αναφέρει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης πριν από τρία χρόνια», είπε ο Τζουλιάνι στο Newsmax.

«Και δεν ακολούθησαν κανένα από τα στοιχεία που τους έδωσα. Ήλπιζαν ότι οι άνθρωποι θα εξαφανίζονταν ή θα πέθαιναν. Είναι εξοργιστικό.

Ο Τζουλιάνι αποκάλυψε ότι έδωσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης «έναν μάρτυρα… που είναι γυναίκα, η οποία είναι η επικεφαλής λογίστρια σε αυτήν την εταιρεία, την Burisma.

«Ήταν η σύζυγος του πρώην ιδιοκτήτη που επίσης πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες. Και, ήταν πρόθυμη να αποκαλύψει όλους τους υπεράκτιους τραπεζικούς λογαριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των λογαριασμών των Μπάιντεν.

« Η νεκρή πλέον μάρτυρας, Επέβλεπε τη μεταφορά πολύ περισσότερων μετρητών στους Μπάιντεν και σε άλλους απατεώνες πολιτικούς για την Μπουρίσμα».

Ο Κόσμπι ρώτησε: «Είστε σίγουροι ότι τώρα η Επιτροπή της Βουλής θα διερευνήσει την υποθεση;».

«Η πραγματικότητα είναι ότι τους το δώσαμε τον Ιανουάριο του 2020 και ο εισαγγελέας του Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ ενδιαφέρθηκε πολύ», απάντησε ο Τζουλιάνι.

«Και μετά, με μια πολύ περίεργη κίνηση, ο Μπαρ του το πήρε, το έδωσε στον εισαγγελέα των ΗΠΑ στο Ντέλαγουερ. Δεν έκανε τίποτα για αυτό»!

«Και η γυναίκα απειλούνταν με θάνατο. Έτσι, προσπαθήσαμε να τους ασκήσουμε πίεση να κάνουν κάτι».

«Κοίτα, ας υποθέσουμε ότι έλεγε ψέματα. Θα το μαθαίναμε σε ένα λεπτό, αφού δεν θα είχε τους λογαριασμούς. Ή έχει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ή δεν έχει. Και είναι παράλογο να μην της πάρεις κατάθεση. Ισχυρίζεται ότι είχε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι οι Μπάιντεν πήραν πολύ περισσότερα χρήματα κάτω από το τραπέζι».

«Είχαμε στο τραπέζι 8 εκατομμύρια δολάρια που μπορούσαμε να αποδείξουμε,», πρόσθεσε. «Θα μπορούσαν να τον είχαν κατηγορήσει πριν αυτός (ο Μπάιντεν) διεκδικήσει την πρόεδρία»

«Θα μπορούσαμε να μάθουμε αν ήταν αθώος ή ένοχος τον Ιανουάριο του 2020.

«Όλοι οι μάρτυρες ήταν εκεί και τον έχω σε κασέτα όπως και τον Σόκιν. Ο Σόκιν ήταν πρόθυμος να έρθει και να καταθέσει». Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This