Φρίκη στην Τουρκία: Άντρας σκότωσε πρώην σύζυγο και πεθερό στη μέση του δρόμου!

Το βίντεο από την πρωτοφανή επίθεση είναι τρομακτικό

Must Read

Μπροστά σε απίστευτα βίαιες και αιματηρές σκηνές που βλέπουν μόνο σε κινηματογραγικές ταινίες βρέθηκαν οι κάτοικοι μιας γειτονιάς στο Γκαζιαντέπ της Τουρκίας όταν ένας άντρας βρέθηκε σε έξαλλη κατάσταση και κρατούσε στα χέρια του μια καραμπίνα.

Ο 25χρονος Μερτζάν Κιοσέ πυροβόλησε και σκότωσε μέσα στη μέση του δρόμου και μέρα μεσημέρι την συνομήλικη και πρώην σύζυγό του Μπιλγκέ Καγιά και τον 47χρονο πατέρα της στη συνοικία Ατακέντ.

Η κοπέλα και ο πατέρας της είχαν πάει να υπογράψουν την απόφαση του δικαστηρίου που αφορούσε την επιμέλεια του παιδιού της με τον 25χρονο.

Ο νεαρός ακολούθησε το αυτοκίνητο και τους ανάγκασε να σταματήσουν το όχημα και στη συνέχεια σήκωσε το όπλο του και τους πυροβόλησε αρκετές φορές.

Πατέρας και κόρη βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ ο δράστης διέφυγε.

Ωστόσο, η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Μάλιστα, ο κάτοικος μιας κοντινής πολυκατοικίας τράβηξε σε βίντεο την στιγμή που ο 25χρονος πυροβολεί! Στο οπτικό υλικό φαίνεται πως ένας άλλος άντρας προσπαθεί να τον απομακρύνει, ωστόσο, εκείνος είναι ανένδοτος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This