Εξελίξεις θρίλερ: Ακούστηκαν περιοδικοί ήχοι από το υποβρύχιο που είχε καταδυθεί στον «Τιτανικό»!

Τι επιβεβαιώνει η αμερικανική Ακτοφυλακή για το αγνοούμενο υποβρύχιο - Βρέθηκε και ένα λευκό αντικείμενο

Must Read

Χάνονται μέρα με τη μέρα οι ελπίδες για τους αγνοούμενους του Τitan. Μάχη με τον χρόνο για να μην τελειώσει το οξυγόνο. Οι τελευταίες εξελίξεις αναφέρουν ότι, ένα καναδικό αεροσκάφος, που διεξάγει έρευνες, στην περιοχή κατέγραψε τους θορύβους!

 






Συγκεκριμένα, στα συντρίμμια του Τιτανικού ένα καναδικό αεροσκάφος που αναζητούσε το εξαφανισμένο υποβρύχιο, αντιλήφθηκε «χτυπήματα» κατά διαστήματα 30 λεπτών που προέρχονταν από την περιοχή που εξαφανίστηκαν οι δύτες, σύμφωνα με ενημερώσεις του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Μάλιστα, τα δεδομένα κοινοποιήθηκαν στους ειδικούς του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ. «Το RCC Halifax εκτόξευσε ένα P8, Poseidon, το οποίο έχει δυνατότητες υποβρύχιας ανίχνευσης από αέρος», αναφέρεται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του DHS. «Το P8 ανέπτυξε ηχοβολείς, οι οποίοι ανέφεραν μια επαφή σε μια θέση κοντά στη θέση κινδύνου».

Εκτός από τους ήχους που κατέγραψαν τα σόναρς των ομάδων ερευνών, εντοπίστηκε και ένα λευκό αντικείμενο να επιπλέει στο νερό. Το πιο σημαντικό στοιχείο που έφερε μα έστω και ελάχιστη αχτίδα φωτός στο σκοτάδι του θρίλερ με το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, είναι σίγουρα αυτοί οι παράξενοι ήχοι που κατέγραψαν τα σόναρς, όπως αποκάλυψε το CNNΑρχικά το αμερικανικό δίκτυο μίλησε για έναν ήχο, ενώ αργότερα ανέφερε ότι ακούστηκαν περισσότεροι ήχοι. Μέχρι τώρα οι ομάδες έρευνας των ΗΠΑ και του Καναδά που σαρώνουν την περιοχή κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού που εξαφανίστηκε το υποβρύχιο δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

 

 

To υποβρύχιο Τitan με τους επιφανείς επιβαίνοντες είχε ξεκινήσει το ταξίδι του στις 4:00 τα χαράματα της περασμένης Δευτέρας (19/6) τοπική ώρα, αλλά η τελευταία επικοινωνία του με το μητρικό σκάφος έγινε περίπου μία ώρα και 45 λεπτά από την έναρξη της δίωρης κατάδυσής του. Επιστήμονες εκτιμούν ότι το ιδιωτικό βαθυσκάφος μπορεί να καθηλώθηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, που βρίσκεται σε απόσταση 370 μιλίων από το Νιουφάουντλαντ του Καναδά, σε αμερικανικά χωρικά ύδατα.

 






 

Διαβάστε ακόμα:

Ναυάγιο Τιτανικού: Ρομποτικό βαθυσκάφος στέλνει η Γαλλία, για να βοηθήσει στον εντοπισμό του υποβρυχίου

Τα πέντε σενάρια για την εξαφάνιση του υποβρυχίου στο Ναυάγιο του Τιτανικού – Ποιοι είναι οι πλούσιοι τουρίστες που αγνοούνται

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This