Φρίκη στη Γαλλία: Άνδρας νάρκωνε τη γυναίκα του και έφερνε δεκάδες αγνώστους σπίτι τους να τη βιάσουν

Τους προέτρεπε να μη χρησιμοποιούν προφυλακτικό και κατέγραφε σε βίντεο τους βιασμούς

Must Read

Μια απίστευτη και σοκαριστική ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη Γαλλία, όπου μια γυναίκα ζούσε την απόλυτη φρίκη επί δέκα χρόνια καθώς ήταν θύμα βιασμού από άγνωστους άνδρες τους οποίους καλούσε ο σύζυγός της στο σπίτι τους, αφού πρώτα τη νάρκωνε!

Η άτυχη γυναίκα έμαθε όσα της συνέβησαν τυχαία μετά από έρευνα της αστυνομίας η οποία αποκάλυψε ότι τουλάχιστον 83 άνδρες την είχαν βιάσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης, γνωστός ως Ντομινίκ Π., φέρεται να εντόπιζε μέσω του online forum «à son insu» τους βιαστές της γυναίκας του – τουλάχιστον 83 όλο αυτό το διάστημα – τους έφερνε στο σπίτι τους και με την «άδεια» του τη βίαζαν αφού πρώτα την είχε ναρκώσει. Μάλιστα, κατέγραφε τους βιασμούς και αποθήκευε τα βίντεο σε φάκελο με τίτλο «κακοποιήσεις» σε ένα φλασάκι USB.

Έχουν ταυτοποιηθεί 51 άνδρες

Από τους βιαστές της άτυχης γυναίκας έχουν ταυτοποιηθεί και συλληφθεί 51 άνδρες ηλικίας από 26 έως 73 ετών, που ανήκουν σε διάφορα επαγγέλματα όπως νοσοκόμος, δημοσιογράφος, πυροσβέστης, δημοτικός σύμβουλος και φρουρός σε φυλακή, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό της «Φρανσουάζ», της γυναίκας με την οποία ήταν παντρεμένος επί 50 χρόνια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Telegraph. Τουλάχιστον 92 περιστατικά βιασμών της ανυποψίαστης γυναίκας καταγράφηκαν από το 2011 μέχρι το 2020.

Πως αποκαλύφθηκε η φρίκη

Ο Ντομινίκ Π. φέρεται να νάρκωνε τη σύζυγό του ρίχνοντας στο φαγητό της αγχολυτικό φάρμακο και στη συνέχεια καλούσε τους άνδρες να τη βιάσουν, ενώ εκείνη ήταν αναίσθητη, στο σπίτι τους στο Μαζάν κοντά στο Καρπαντρά, στη νοτιοανατολική Γαλλία.

Το 2020 η αστυνομία ενημερώθηκε για τη δράση του όταν τον συνέλαβε επειδή βιντεοσκοπούσε με κρυφή κάμερα γυναίκες που άλλαζαν ρούχα σε δοκιμαστήριο ενός σούπερ μάρκετ στο Καραπαντρά. Μετά από έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του αποκαλύφθηκε η κάμερα και τα δεκάδες βίντεο με τους βιασμούς της συζύγου του.

Ο συνήγορος ενός εκ των βιαστών υποστήριξε ότι κάποιοι εκ των δραστών πίστευαν πως η γυναίκα «παρίστανε» ότι ήταν αναίσθητη στο πλαίσιο ενός σεξουαλικού παιχνιδιού. Αλλά οι επιθεωρητές της αστυνομίας υποστήριξαν ότι οι ύποπτοι πρέπει να γνώριζαν ότι το θύμα ήταν ναρκωμένο, καθώς ενημερώνονταν από τον σύζυγό της πριν από τον βιασμό.

Μάλιστα κάποιοι από τους βιαστές ήταν τακτικοί επισκέπτες στο σπίτι του ζευγαριού. Ο διεστραμμένος σύζυγος φέρεται να τους ζητούσε να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους μακριά από το σπίτι και να προσέχουν να μην ξυπνήσουν τη γυναίκα του με δυνατές οσμές, όπως αρώματος και καπνού. Αποτροπιασμό προκαλεί η αντίδραση ενός εκ των υπόπτων ο οποίος αρνήθηκε ότι η πράξη του συνιστούσε βιασμό από τη στιγμή που είχε «την άδεια» του συζύγου. «Γυναίκα του είναι, ό,τι θέλει την κάνει», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

«Ράκος» η «Φρανσουάζ»

Συντετριμμένη είναι η «Φρανσουάζ» μετά την αποκάλυψη ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τουλάχιστον 83 άνδρες και μάλιστα με την «άδεια» του συνταξιούχου συζύγου της. Η γυναίκα, όπως είπε, υπέφερε από κατάθλιψη, γυναικολογικά προβλήματα και εξάντληση μετά την αποκάλυψη της φρίκης που βίωσε. Επιπλέον οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι μολύνθηκε με τέσσερα αφροδίσια νοσήματα.

Το θύμα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Ντομινίκ Π. φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του, αποκαλώντας την, μάλιστα, «αγία». «Ήταν η πρώτη του αγάπη, πράγματι η μόνη αγάπη της ζωής του», ισχυρίστηκε η δικηγόρος του, Μπεατρίς Ναβάρο.

Η δίκη της υπόθεσης που σόκαρε τη Γαλλία και όχι μόνο αναμένεται να γίνει του χρόνου και ο συνταξιούχος αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και 20 ετών, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This