Εκτός ελέγχου το σκάνδαλο Μπάιντεν! Εμπλοκή και του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

Must Read

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ φέρεται να προειδοποίησε τον Χάντερ Μπάιντεν προτού διεξαχθεί έρευνα στην αποθήκη όπου διατηρούσε ενοχοποιητικά στοιχεία και διέκοψε την έρευνα για «ένα μήνυμα WhatsApp στο οποίο ο Χάντερ Μπάιντεν απαιτεί πληρωμή από Κινέζους αξιωματούχους, σημειώνοντας ότι ο πατέρας του βρίσκεται στο δωμάτιο».

Οι καταγγελίες προστατευόμενων μαρτύρων αποκαλύφθηκαν επίσημα από επιτροπή του κογκρέσου, σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές.

 

«Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν παρεμβαίνει και διαπράττει προδοσία όταν πρόκειται για την έρευνα του γιου του προέδρου».

«Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι επαναλαμβανόμενες αδικαιολόγητες καθυστερήσεις διέτρεξαν την έρευνα.»

«Οι καταγγέλλοντες αποκάλυψαν ότι οι ερευνητές του IRS ενημερώθηκαν από τον εισαγγελέα των ΗΠΑ Λέσλι Γουλφ ότι επειδή τα στοιχεία βρίσκονται στον ξενώνα του πρώην αντιπρόεδρου Μπάιντεν, «δεν υπάρχει περίπτωση» να εγκριθεί ποτέ ένα ένταλμα έρευνας για αποδεικτικά στοιχεία».

«Οι ερευνητές είχαν πιθανή αιτία να ερευνήσουν μια μονάδα αποθήκευσης στη Βόρεια Βιρτζίνια στην οποία ο Χάντερ Μπάιντεν είχε αποθηκεύσει αρχεία».

«Οι δικηγόροι του Μπάιντεν ενημερώθηκαν πριν από οποιαδήποτε έρευνα, παρέχοντάς τους πολύτιμο χρόνο για να αφαιρέσουν οποιοδήποτε υλικό που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο αποδεικτικό στοιχείο».

Οι Ρεπουμπλικάνοι που ανακοίνωσαν επίσημα τα συγκεκριμένα αποσπάσματα από μαρτυρίες προσώπων, θεωρούν ότι βρισκόμαστε μπροστά στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει αντιμετωπίσει το αμερικανικό πολιτικό σύστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This