Αιματηρό επεισόδιο στη Βαλτιμόρη: Νεαρά άτομα τα δύο θύματα – Τρεις σε κρίσιμη κατάσταση

30 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από τους πυροβολισμούς

Must Read

Δύο νεκροί και 30 τραυματίες είναι ο απολογισμός από μαζικά πυρά που σημειώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιούνταν στη συνοικία Μπρούκλιν Χομς της Βαλτιμόρης, μετέδωσε το CNN, σε ακόμη ένα περιστατικό ένοπλης βίας που συγκλονίζει τις ΗΠΑ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στη Λεωφόρο Γκρέτνα της Βαλτιμόρης, ενώ επιβεβαίωσε πως δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Μια 18χρονη βρέθηκε νεκρή επιτόπου και ένας 20χρονος διαπιστώθηκε πως είναι νεκρός μετά τη διακομιδή του σε τοπικό νοσοκομείο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Τρεις σε κρίσιμη κατάσταση

Όπως μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο αξιωματούχους, εννέα άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής με τραύματα από σφαίρες και τρεις εξ αυτών βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από την πλευρά της η αστυνομία της Βαλτιμόρης επιβεβαίωσε τη μεταφορά εννέα τραυματιών σε τοπικά νοσοκομεία και πρόσθεσε πως άλλα 20 θύματα έφθασαν στα νοσοκομεία με δικά τους μέσα.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή για μια εκδήλωση με την ονομασία «Brooklyn Day», είπε αυτόπτης μάρτυρας στο τηλεοπτικό σταθμό Fox 45 προσθέτοντας ότι άκουσε 20 με 30 πυροβολισμούς.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν την περιοχή οι Αρχές. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του καναλιού FOX Baltimore, Ρεμπέκα Πράιορ, οι αστυνομικοί έχουν στήσει ένα άτυπο κέντρο επιχειρήσεων επειδή είναι σίγουροι ότι η συλλογή στοιχείων «θα τους πάρει όλη νύχτα». Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια, οι Αρχές έχουν τοποθετήσει ταμπελάκια με στοιχεία σε 69 σημεία, πιθανότατα μερικά από αυτά να είναι και οι κάλυκες του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

«Δεχθήκαμε δεκάδες κλήσεις για τους πυροβολισμούς. Όταν φτάσαμε στο σημείο, είδαμε δεκάδες ανθρώπους χτυπημένους από σφαίρες», δήλωσε ο Αναπληρωτής Επίτροπος της τοπικής αστυνομίας, Ρίτσαρντ Γουόρλεϊ, και μεταδίδει το Sky News.

Το χρονικό της τραγωδίας

Κλήση για περιστατικό με πολλούς πυροβολισμούς δέχθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα η αστυνομία της Βαλτιμόρης, στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Εκατοντάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή λόγω εκδήλωσης που γινόταν σε συνοικία της Βαλτιμόρης, όταν άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ αφήνοντας πίσω νεκρούς και τραυματίες.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την τοπική αστυνομία, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 28 τραυματίστηκαν, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.




Διαβάστε επίσης: Μακελειό στη Βαλτιμόρη: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This