Άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου μπορούν να μείνουν έγκυες, κατά την Τράπεζα της Αγγλίας

Και χρησιμοποιεί τον όρο «γεννώντας γονέας» αντί της λέξης μητέρα!

Must Read

Η Τράπεζα της Αγγλίας, που διαρκώς αυξάνει τα επιτόκια βυθίζοντας στην απόγνωση χιλιάδες Άγγλων δανειοληπτών, φαίνεται ότι έχει άλλου τύπου αναζητήσεις. Αφού αναφέρει πως άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου μπορούν να μείνουν έγκυες!

Μάλιστα η τράπεζα για να είναι πολιτικά ορθή, περιγράφοντας την πολιτική της για τη γονική άδεια σημειώνοντας ότι ισχύει για κάθε «γονέα που γεννάει»! Εκπρόσωπος της τράπεζας είπε ότι η Τράπεζα της Αγγλίας «επιδίωξε να διευκρινίσει ότι πτυχές της πολιτικής μας για την οικογενειακή άδεια ισχύουν για έγκυες, ανεξάρτητα από την ταυτότητα φύλου τους».

Όπως μάλιστα αναφέρει το kourdistoportocali.com, η Τράπεζα της Αγγλίας χρησιμοποιεί τον όρο «γεννώντας γονέας» αντί της λέξης μητέρα και χρησιμοποιεί ορολογία ουδέτερου φύλου. Και εξηγεί ότι ο όρος ουδέτερου φύλου αναφέρεται στον «γονέα που είναι/ήταν έγκυος στο παιδί, αλλά περιλαμβάνει άτομα οποιασδήποτε ταυτότητας φύλου».

Φτάνει δε στο σημείο να προσφέρεται να πληρώσει για το προσωπικό της για να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγής φύλου στο πλαίσιο της ιδιωτικής πολιτικής υγειονομικής περίθαλψης.

Η υποβολή στο LGBT Stonewall τονίζει επίσης τη δέσμευση της Τράπεζας για τουαλέτες ουδέτερες ως προς το φύλο, μετατρέποντας όλες τις τουαλέτες στον έβδομο όροφο των κεντρικών της γραφείων στο Λονδίνο σε εγκαταστάσεις unisex.

Στα υπέρ της δε αναφέρει ότι ενθαρρύνει το προσωπικό να περιλαμβάνει τις αντωνυμίες του στις υπογραφές του email, ενώ τα ανώτερα στελέχη καλούνται να φορούν κορδέλες ουράνιου τόξου και να εμφανίζουν σύμβολα ουράνιου τόξου στους σταθμούς εργασίας τους.

Η κεντρική τράπεζα της Βρετανίας σχεδιάζει ακόμη να εισαγάγει ένα σύστημα προσλήψεων που θα περιλαμβάνει «ευρύτερους ορισμούς φύλου» σύμφωνα με τα σχέδια για την εισαγωγή «ποσοτικών στόχων» για την πρόσληψη προσωπικού LGBT.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This