ΗΠΑ: Σε αναβρασμό οι μυστικές υπηρεσίες μετά τον εντοπισμό κοκαΐνης στον Λευκό Οίκο!

Must Read

Συναγερμός σήμανε την Κυριακή στον Λευκό Οίκο, καθώς ο εντοπισμός μιας ύποπτης λευκής σκόνης που βρέθηκε στο χώρο οδήγησε σε έκτακτη εκκένωση του κτιρίου, προτού αποδειχτεί πως δεν ήταν παρά… μικροποσότητα κοκαΐνης!

Ωστόσο, παρά τη λήξη του συναγερμού, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν βαλθεί, πλέον, να ανακαλύψουν το πώς και γιατί βρέθηκε εκεί η κοκαΐνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Washington Post», εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών ανέφερε ότι οι αρχές ερευνούν το πώς μπήκε στον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ουάσιγκτον διαπίστωσε ότι «η ουσία δεν αποτελεί απειλή».

Ο ίδιος ανέφερε πως, όταν εντοπίστηκε η «ύποπτη σκόνη», ο πρόεδρος Μπάιντεν απουσίαζε από τον Λευκό Οίκο. Αρνήθηκε, ωστόσο, να δώσει πληροφορίες για το που βρέθηκε ή για το πώς ήταν συσκευασμένη, παρά αρκέστηκε να πει ότι την εντόπισαν μέλη του Τμήματος Ενστολών της Μυστικής Υπηρεσίας κατά την πραγματοποίηση ελέγχου ρουτίνας στο κτίριο. «Έχουμε μια κίτρινη μπάρα που λέει υδροχλωρική κοκαΐνη», ήταν το επίσημο πόρισμα του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε στην ουσία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This