Άγριος ξυλοδαρμός δημοσιογράφου στην Τσετσενία – Την κούρεψαν γουλί και της έσπασαν τα δάχτυλα!

Ένοπλοι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να της «κλείσουν» το στόμα

Must Read

Στόχος ένοπλων κουκουλοφόρων έγινε μια Ρωσίδα ερευνήτρια δημοσιογράφος, βρισκόμενη με τον δικηγόρο της στην Τσετσενία, για να καλύψουν τη δίκη – παρωδία μιας ντόπιας ακτιβίστριας και αντιπάλου του -συμμάχου του ΠούτινΡαμζάν Καντίροφ, η οποία καταδικάστηκε, τελικά, σε 5ετή φυλάκιση.

Η 45χρονη Γελένα Μιλάσινα, γνωστή δημοσιογράφος της ανεξάρτητης εφημερίδας «Novaya Gazeta», η οποία έχει απαγορευτεί στη Ρωσία, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σε ηλεκτρονική μορφή, έχοντας μεταφέρει την έδρα της στο εξωτερικό, δέχτηκε άγρια επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι της έσπασαν τα δάχτυλα και στα δύο χέρια, την κούρεψαν γουλί και της «έλουσαν» με μπογιά, στην προσπάθειά τους να της «κλείσουν» το στόμα.

Οι απάνθρωποι δράστες, οι οποίοι τούς είχαν στήσει ενέδρα, ξυλοκόπησαν και τον δικηγόρο της, με την Μιλάσινα να καταλήγει στο νοσοκομείο του Μπεσλάν, στη Βόρεια Οσετία. Βίντεο με την ίδια να καταφθάνει στο νοσοκομείο τρεκλίζοντας από τους πόνους, αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και έγινε viral.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This