Ευκαιρίες καριέρας από τη… Wagner – Ζητά μεταφραστές αραβικών και γαλλικών!

Η ιδιωτική παραστρατιωτική οργάνωση προσφέρει «αξιοπρεπείς και έντιμες οικονομικές απολαβές» και «την ευκαιρία να δεις τον κόσμο και να αποκτήσεις ένα υγιές μαύρισμα»

Must Read

«Ευκαιρία να δεις τον κόσμο και να αποκτήσεις υγιεινό μαύρισμα», αναφέρει η περίφημη  ρωσική μισθοφορική οργάνωση Wagner Group σε νέα ανακοίνωσή της, στην οποία τονίζει πως, πέρα από μαχητές, αναζητά και μεταφραστές της αραβικής και της γαλλικής γλώσσας!

Αυτό υποστηρίζει η Site, μια αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στην παρακολούθηση του εξτρεμισμού στο Διαδίκτυο, σημειώνοντας πως στο κανάλι της οργάνωσης στο Telegram και υπό τον τίτλο «PMC Wagner Employment», η οργάνωση αναφέρει πως προσφέρει «αξιοπρεπείς και έντιμες οικονομικές απολαβές», ασφάλιση, «τον καλύτερο εξοπλισμό» καθώς και «την ευκαιρία να δεις τον κόσμο και να αποκτήσεις ένα υγιές μαύρισμα».

Κι αυτό την ώρα που το μέλλον της ιδιωτικής παραστρατιωτικής εταιρείας και του αρχηγού της, Γεβγκένι Πριγκόζιν, φέρεται να είναι πιο αβέβαιο από ποτέ, και μετά την ένοπλη ανταρσία της στη Ρωσία, η οποία έφερε τους μισθοφόρους της Wagner σε απόσταση λίγων εκατοντάδων χιλιομέτρων από τη Μόσχα. Ωστόσο, οι επεμβάσεις της στο εξωτερικό, ιδίως στη Συρία και σε αφρικανικές χώρες (Σουδάν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και Μαλί κατά κύριο λόγο) δεν έχουν τεθεί, μέχρι στιγμής, δημόσια υπό αμφισβήτηση.

Ο Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος μεσολάβησε μεταξύ του Πριγκόζιν και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν για τη λήξη της ανταρσίας, είχε δηλώσει στις 27 Ιουνίου ότι ο αρχηγός της οργάνωσης βρισκόταν πράγματι στη Λευκορωσία, όπως προέβλεπε η συμφωνία. Εντούτοις, ο Λευκορώσος ηγέτης τόνισε σήμερα ότι ο Πριγκόζιν βρίσκεται πλέον στη… Ρωσία! Μάλιστα, ερωτηθείς να σχολιάσει σχετικά, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε ότι η Μόσχα «δεν παρακολουθεί» τις κινήσεις του Πριγκόζιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This