Έκρυθμη η κατάσταση! Διαδηλωτές πυρπόλησαν άνδρα στο Χονγκ Κονγκ (video)

Must Read

«Στο Βιετνάμ πυρπόλησαν το ρύζι, στη Σαϊγκόν δεν μπορείς να ζήσεις», τραγουδούσε κάποτε ο Διονύσης Σαββόπουλος, όμως στο Χονγκ Κονγκ σήμερα έγιναν τα χειρότερα των τελευταίων ετών… Διαδηλωτές πυρπόλησαν με εύφλεκτο υλικό άνθρωπο ζωντανό επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, τάχθηκε εναντίον των βίαιων κινητοποιήσεων κατά της Κίνας.

Σε σκληρό βίντεο που δημοσίευσαν οι Global Times, ο άνδρας παρουσιάζεται να διαπληκτίζεται με διάφορους διαδηλωτές.

Εξαγριωμένοι από την επιμονή του ότι «είμαστε όλοι Κινέζοι», οι διαδηλωτές του ρίχνουν εύφλεκτο υλικό και του βάζουν φωτιά… Το θύμα – η κατάσταση του οποίου είναι άγνωστη – φαίνεται να τρέχει.

​Το περιστατικό συνέβη σήμερα στο Μα Ον Σαν εν μέσω ταραχών στην περιοχή, με αιτία των μαζικών συγκεντρώσεων, που ξεκίνησαν στο Χονγκ Κονγκ τον Ιούνιο, ένα νομοσχέδιο που θα επέτρεπε την έκδοση κρατουμένων στην Κίνα.

Αν και το νομοσχέδιο αποσύρθηκε, οι διαδηλωτές δεν είναι ικανοποιημένοι και ζητούν ριζικότερες αλλαγές στις πολιτικές της κυβέρνησης του Χονγκ Κονγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This