Κτηνωδία στο Σικάγο: 22χρονος αγόραζε γατάκια, τα σκότωνε και τα έβαζε στον φούρνο μικροκυμάτων!

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Must Read

Μία απίστευτη κτηνωδία σημειώθηκε στις ΗΠΑ με θύματα γατάκια, τα οποία ένας 22χρονος τα έπνιγε ή τα έψηνε στο φούρνο μικροκυμάτων.

22χρονος σε δολοφονικό αμόκ

Την φρίκη έφερε στο φως η σύντροφός του που μεταξύ άλλων είπε ότι, «του άρεσε να σκοτώνει γάτες και ήταν έτσι από τα 8 του χρόνια». Γροθιά στο στομάχι αποτελούν οι λεπτομέρειες της δράσης ενός νεαρού Αμερικανού με θύμα ανυπεράσπιστα γατάκια. Η βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Cook στο Σικάγο, Sarah Dale-Schmidt, ανέπτυξε τις φρικιαστικές, σπαρακτικές λεπτομέρειες των ισχυρισμών κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για την εγγύηση του 22χρονου, το απόγευμα της Τρίτης. Είπε ότι μερικά από τα γατάκια πνίγηκαν, ενώ άλλα μπορεί να είχαν ψηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων. Η εισαγγελέας διέταξε τον 22χρονο να καταβάλει εγγύηση ύψους 7.500 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος με ηλεκτρονική παρακολούθηση. Αν πληρώσει και αφεθεί ελεύθερος θα του απαγορευτεί η οποιαδήποτε σχέση με ζώα. Οι αρχές της κομητείας Κουκ στο Σικάγο συνέλαβαν τον 22χρονο Τόμας Μάρτελ καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, από τον περασμένο Μάιο είχε σκοτώσει συνολικά έξι γατάκια, τα τρία εξ αυτών αφού τα έβαλε σε… φούρνο μικροκυμάτων. Η αποκάλυψη έγινε από τη σύντροφο του Μάρτελ, η οποία υποπτεύθηκε οτι κάτι δεν πάει καλά τον Μάιο, όταν της έστειλαν βίντεο με τον 22χρονο να πετάει μια μαξιλαροθήκη στη λίμνη Μίσιγκαν μέσα στην οποία, όπως της είπαν, είχε βάλει τη Σέλι, το γατάκι που μόλις είχε αποκτήσει. Δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της Σέλι, ο Μάρτελ είχε αγοράσει ένα άλλο γατάκι το οποίο ονομάτισε επίσης Σέλι. Όπως αποδείχθηκε, κάθε φορά που σκότωνε μια από τις γάτες, αγόραζε άλλη για να μην αντιλαμβάνεται η μητέρα του τις απώλειες. Οι υποψίες πολλαπλασιάστηκαν όταν στις 3 Ιουνίου η σύντροφος του 22χρονου, ο οποίος είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, τον είδε να βγάζει από τη γεμάτη νερό μπανιέρα το γατάκι και να προσπαθεί να του κάνει ΚΑΡΠΑ με τον αντίχειρά του. Δύο ημέρες μετά, στις 5 Ιουνίου, ο 22χρονος ενημέρωσε τη σύντροφό του ότι είχε αγοράσει άλλο γατάκι το οποίο, όπως της είπε, ήθελε να το μάθει να κολυμπάει. Λίγες ώρες αργότερα, όπως κατέθεσε η σύντρόφός του, ο 22χρονος εμφανίστηκε με μια σακούλα με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με γάτα την οποία και πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Όταν εκείνη του ζήτησε να σταματήσει, ο Μάρτελ την έδιωξε από το σπίτι του αλλά στη συνέχεια της ζήτησε χρήματα για να πάρει άλλο ένα γατάκι το οποίο σκότωσε πάλι στο μπάνιο, επειδή λέρωσε το πιάτο με το φαγητό της. Το παζλ της φρίκης ολοκληρώθηκε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρήκε η σύντροφος του στο τηλέφωνό του. Σε μία από αυτές φαινόταν ένα γατάκι με λεζάντα «λίγο πριν το δολοφονήσω». Ο 22χρονος κατηγορείται για κακοποίηση και βασανισμό ζώων, με την εισαγγελέα να ορίζει εγγύηση 5.700 δολαρίων. Αν πληρώσει θα του τοποθετηθεί ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» και θα του απαγορευθεί ρητά να έχει επαφή με ζώα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This