Δευτέρα 17/5/2021

Κέρδισε 1.167.000 ευρώ στη λοταρία επειδή… βαριόταν!

Την τύχη της πρωτάρας (για να μην πούμε την άλλη έκφραση, που περιλαμβάνει συγκεκριμένο σημείο του… σώματος) είχε μία Βρετανίδα, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά στη ζωή της σε λοταρία και… τίναξε την μπάνκα στον αέρα!

Τον τίτλο του πιο τυχερού ανθρώπου της δεκαετίας διεκδικεί με αξιώσεις η Jodie Scullion, καθώς κέρδισε 1.000.000 λίρες (περίπου 1.167.000 ευρώ) την πρώτη φορά στη ζωή της που έπαιξε σε λοταρία!

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, η 22χρονη τραπεζικός από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, αποκάλυψε ότι έπαιξε… κατά τύχη, μια μέρα που ήταν κλεισμένη μέσα και δεν είχε τι να κάνει.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ

Όπως είπε στην εφημερίδα «Sun», ενώ βρισκόταν για διακοπές στο Σόμερσετ μαζί με τους γονείς της, μια μέρα που έβρεχε συνεχώς και είχε βαρεθεί τη ζωή της κλεισμένη στο τροχόσπιτό τους, άρχισε να ασχολείται με το κινητό της και, πέφτοντας τυχαία πάνω στη διαδικτυακή σελίδα της λοταρίας «Run For Your Money», αποφάσισε να παίξει, για να περάσει η ώρα!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ

Και η τύχη της χαμογέλασε διάπλατα, με αποτέλεσμα η Jodie να ανήκει, πλέον, στο κλαμπ των… εκατομμυριούχων της πατρίδας της!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ