Κέρδισε 1.167.000 ευρώ στη λοταρία επειδή… βαριόταν!

Must Read

Την τύχη της πρωτάρας (για να μην πούμε την άλλη έκφραση, που περιλαμβάνει συγκεκριμένο σημείο του… σώματος) είχε μία Βρετανίδα, η οποία έπαιξε για πρώτη φορά στη ζωή της σε λοταρία και… τίναξε την μπάνκα στον αέρα!

Τον τίτλο του πιο τυχερού ανθρώπου της δεκαετίας διεκδικεί με αξιώσεις η Jodie Scullion, καθώς κέρδισε 1.000.000 λίρες (περίπου 1.167.000 ευρώ) την πρώτη φορά στη ζωή της που έπαιξε σε λοταρία!

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, η 22χρονη τραπεζικός από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, αποκάλυψε ότι έπαιξε… κατά τύχη, μια μέρα που ήταν κλεισμένη μέσα και δεν είχε τι να κάνει.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ

Όπως είπε στην εφημερίδα «Sun», ενώ βρισκόταν για διακοπές στο Σόμερσετ μαζί με τους γονείς της, μια μέρα που έβρεχε συνεχώς και είχε βαρεθεί τη ζωή της κλεισμένη στο τροχόσπιτό τους, άρχισε να ασχολείται με το κινητό της και, πέφτοντας τυχαία πάνω στη διαδικτυακή σελίδα της λοταρίας «Run For Your Money», αποφάσισε να παίξει, για να περάσει η ώρα!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΒΑΡΕΜΑΡΑ

Και η τύχη της χαμογέλασε διάπλατα, με αποτέλεσμα η Jodie να ανήκει, πλέον, στο κλαμπ των… εκατομμυριούχων της πατρίδας της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This