Πρώτη είδηση στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ η εκκένωση των τουριστών στη Ρόδο

Καταιγισμός παραπόνων από Βρετανούς στα τουριστικά γραφεία

Must Read

Οι εικόνες ντροπής των πανικόβλητων τουριστών την ώρα που εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία τους στη Ρόδο λίγο πριν τα τυλίξουν οι φλόγες κάνουν το γύρο του κόσμου πλήττοντας ανεπανόρθωτα τον τουρισμό της χώρας εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου.

Πρώτο θέμα σε μεγάλα διεθνή ΜΜΕ αποτελεί η εκκένωση τουριστών στη Ρόδο λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει το νησί των Ιπποτών για πέμπτη ημέρα.

«Χιλιάδες εγκαταλείπουν τα ξενοδοχεία στη Ρόδο καθώς εξαπλώνεται η φωτιά», αναφέρει το BBC στο ψηφιακό του πρωτοσέλιδο, ενώ το SKY News έχει ως τίτλο «Οι πυρκαγιές στη Ρόδο αναγκάζουν χιλιάδες τουρίστες να εγκαταλείψουν τα ξενοδοχεία τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και το πρωτοσέλιδο του Reuters το οποίο αναφέρει: «Η πυρκαγιά στο ελληνικό νησί της Ρόδου αναγκάζει εκατοντάδες να εκκενώσουν».

Η Daily Mail από την πλευρά της, επισημαίνει τα παράπονα που κάνουν χιλιάδες τουρίστες στα τουριστικά τους γραφεία. «Οι πυρκαγιές αναγκάζουν εκατοντάδες Βρετανούς παραθεριστές να εκκενώσουν σε αναγκαστική πορεία τεσσάρων μιλίων (7χλμ.) στο ελληνικό νησί της Ρόδου με ζέστη 35C – προκαλώντας πλημμύρα παραπόνων στα τουριστικά γραφεία», είναι ο τίτλος του βρετανικού μέσου ενημέρωσης.

Η γαλλική Lemonde γράφει: «Στην Ελλάδα, χιλιάδες τουρίστες απομακρύνθηκαν από το νησί της Ρόδου, που μαστίζεται από βίαιες πυρκαγιές».

«Οι ελληνικές αρχές ζητούν εκκένωση στη Ρόδο», είναι ο τίτλος που φιλοξενεί η σουηδική Aftonbladet.

Διαβάστε επίσης:

Πύρινη κόλαση στη Ρόδο – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού

Ρόδος: Τουρίστες σε απόγνωση – Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις τους στα social media

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This