Ο πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ καταγγέλει: «Η Κορίνα κρύβει την αλήθεια για τον σύζυγό της»!

Must Read

Επίθεση κατά μέτωπο στην Κορίνα, σύζυγο του Μίχαελ Σουμάχερ, εξαπέλυσε ο Βίλι Βέμπερ, στενός φίλος και επί σειρά ετών μάνατζερ του πολυνίκη Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1!

Πιο συγκεκριμένα, ο 77χρονος Βέμπερ υποστηρίζει ότι η Κορίνα κρύβει την αλήθεια αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1, καθώς, όταν της ζήτησε να τον επισκεφθεί στην κλινική στη Λίμνη της Γενεύης όπου νοσηλεύεται, εκείνη του αρνήθηκε.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Cologne Express», πάντως, ο Βέμπερ τόνισε πως είναι πεπεισμένος ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα, ενώ επεσήμανε ότι είναι απεγνωσμένος να δει το φίλο του.

Διαβάστε επίσης: ΒΟΜΒΑ: Ο Σουμάχερ και γνωρίζει και καταλαβαίνει

Θυμίζουμε πως ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο οποίος είχε σοβαρότατο ατύχημα κάνοντας σκί το 2013 και έκτοτε έπεσε σε κώμα χειρουργήθηκε στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου από τον Φιλίπ Μενασέ, ο οποίος αρνήθηκε τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι δοκίμασε μια πειραματική επέμβαση.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», ο Μενασέ τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα», αναφερόμενος στην τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων, η οποία, σύμφωνα με τον έμπειρο καρδιοχειρουργό, ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια και ήταν εκείνη που τράβηξε πάνω στον ίδιο και την ομάδα του την προσοχή των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This