Η ασύγκριτη Σινέντ Ο’Κόνορ πέθανε στα 56 της

Η εμβληματική Ιρλανδή ερμηνεύτρια του θρυλικού «Nothing Compares 2 U» έφυγε από τη ζωή 18 μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του γιου της

Must Read

Πέθανε χθες βράδυ σε ηλικία 56 ετών η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ, η οποία έκανε τεράστια καριέρα και έγινε περισσότερο γνωστή κυρίως για τα τραγούδια της όπως το «Nothing Compares 2 U», το «Mandinka» και το «No Man’s Woman». Η αιτία του θανάτου της δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

«Με μεγάλη μας θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας Σινέντ», αναφέρει η οικογένειά της σε μια λιτή ανακοίνωση, ζητώντας παράλληλα από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια από το Δουβλίνο, η οποία πάλευε επί χρόνια με την ψυχική της υγεία, κυκλοφόρησε 10 στούντιο άλμπουμ, ενώ το τραγούδι της Nothing Compares 2 U χρίστηκε ως το νούμερο ένα παγκόσμιο σινγκλ το 1990 από τα Μουσικά Βραβεία Billboard.

Η γεννημένη στο Δουβλίνο Σινέντ Ο’ Κόνορ άφησε πίσω της τρία παιδιά, καθώς ο γιος της Shane, αυτοκτόνησε πέρυσι σε ηλικία 17 ετών.

Στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε ανεβάσει στο Twitter μια φωτογραφία του αείμνηστου γιου της και έγραφε: «Ζω ως νεκρό πλάσμα της νύχτας από τότε. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου».

Η ερμηνεύτρια, η οποία άλλαξε το όνομά της σε Shuhada’ Sadaqat το 2018 όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, περνούσε το χρόνο της μεταξύ του Co Roscommon της Ιρλανδίας και του Λονδίνου.



Η Σινέντ Ο’ Κόνορ πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 8 ετών και είχε αποκαλύψει πως την κακοποιούσε συστηματικά η μητέρα της.

Δεν δίσταζε να προκαλεί την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις της σε διάφορα ζητήματα. Τον Οκτώβριο του 1992 είχε σκίσει μια φωτογραφία του πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ στη διάρκεια εμφάνισής της στην τηλεοπτική εκπομπή «Saturday Night Live».

Αντιμετώπιζε κατά καιρούς σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Λίο Βαράντκαρ εξέφρασε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) τη θλίψη του για τον χαμό της Σινέντ Ο’ Κόνορ, υπογραμμίζοντας πως «η μουσική της αγαπήθηκε σε όλον τον κόσμο και το ταλέντο της ήταν απαράμιλλο».

«Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους φίλους της και σε όλους όσοι αγάπησαν τη μουσική της», αναφέρει ο Ιρλανδός πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This