Στο Κογκρέσο για κατάθεση ο πρώην συνέταιρος του Μπάιντεν: Αρνήθηκαν να τον συλλάβουν οι αρχές!

Must Read

Ο πρώην φίλος και συνέταιρος του Χάντερ Μπάιντεν, Ντέβον Άρτσερ, φτάνει αυτή τη στιγμή στο Καπιτώλιο με ένα χαμόγελο στα χείλη καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει κατά της Οικογένειας Μπάιντεν.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη, καθώς το Σάββατο το υπουργείο Δικαιοσύνης έδωσε εντολή στον δικαστή που διερευνά την υπόθεση Άρτσερ, να συλλάβει τον επιχειρηματία, λίγο πριν καταθέσει στο Κογκρέσο! Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται ότι δεν έγινε και ο βασικός μάρτυρας κατά του Μπάιντεν, έφτασε πριν από λίγο στην αίθουσα…

Ο Άρτσερ είχε μια διαμάχη με την οικογένεια Μπάιντεν το 2019, αφού φάνηκε να έχει προδοθεί εντελώς από αυτούς.

Σε ένα μήνυμα που έστειλε στις 6 Μαρτίου 2019, ο Άρτσερ έγραψε στον Χάντερ: «Γιατί οι διορισμένοι από τη διοίκηση του πατέρα σου με συνέλαβαν και προσπάθησαν να με βάλουν στη φυλακή; Απλά ρωτάω από περιέργεια… Γιατί θα προσπαθούσαν να καταστρέψουν την οικογένειά μου και να καταστρέψουν τα παιδιά μου και κανείς από την πλευρά της οικογένειάς σας δεν παρενέβη ή τουλάχιστον δεν προσπαθήσει να με βοηθήσει. Δεν το καταλαβαίνω. Και έχω κατάθλιψη».

Θα σας ενημερώσουμε για την κατάθεση του μόλις ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This