Πρωτοφανής εργαλειοποίηση της Αμερικανικής Δικαιοσύνης από τον Μπάιντεν

Must Read

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Ενώ στο Κογκρέσο διά της επίσημης διαδικασίας έρχονται στο φως τρομερές αποκαλύψεις που πλέον τεκμηριώνουν ότι η οικογένεια Μπάιντεν θυμίζει μάλλον εγκληματική οργάνωση, ενώ έχει λάβει χρήματα, μιλάμε για πολλά εκατομμύρια, τόσο από Κινέζους με στενές σχέσεις με το Πεκίνο, όσο και από την Ρωσίδα ολιγάρχη, χήρα του πρώην δημάρχου της Μόσχας, τα λεγόμενο «βαθύ κράτος» απαντά με διώξεις στον …Τραμπ!

Αυτό δίνει την διέξοδο στα συστημικά ΜΜΕ να αποκρύπτουν πλήρως τις οβιδιακές εξελίξεις αναφορικά με τα σκάνδαλα της οικογένειας Μπάιντεν και να ασχολούνται με τις υποτιθέμενες νέες διώξεις κατά του Τραμπ, που στην ουσία αποτελούν ξαναζεσταμένο φαγητό.

Δείτε το «ημερολόγιο του αίσχους»:

7 Ιουνίου: Πληροφοριοδότης του FBI δημοσιοποιεί έγγραφα στο Κογκρέσο που ισχυρίζονται ότι οι Μπάιντεν έλαβαν δωροδοκία 10 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Ουκρανικό ενεργειακό κολοσσό Burisma.

8 Ιουνίου: Ο ειδικός ανακριτής Τζακ Σμιθ κατηγορεί τον Τραμπ στην υπόθεση των εγγράφων Mar-a-Lago.

 

26 Ιουλίου: Ο Χάντερ Μπάιντεν πηγαίνει στο δικαστήριο όπου η ευνοϊκή του συμφωνία στις κατηγορίες φοροδιαφυγής και οπλοκατοχής απορρίπτεται, αφού αποκαλύφθηκε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης προσπάθησε να του δώσει ολική ασυλία από μελλοντικές διώξεις.

27 Ιουλίου: Ο Τζακ Σμιθ προσθέτει περισσότερες κατηγορίες στον Τραμπ στην υπόθεση Mar-a-lago.

 

31 Ιουλίου: Ο Ντέβον Άρτσερ, πρώην συνέταιρος του Χάντερ Μπάιντεν, καταθέτει στο Κογκρέσο ότι ο τότε αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν ήταν παρών σε πάνω από 20 τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους του γιου του και ότι τα στελέχη της Burisma τους πίεσαν να απολύσουν τον εισαγγελέα της Ουκρανίας.

1 Αυγούστου: Ο Τζακ Σμιθ κατηγορεί ξανά τον Τραμπ για τα γεγονότα της 6 Ιανουαρίου, 2021.

Τα εξωφρενικά αυτά γεγονότα θα έπρεπε να προκαλέσουν μεγάλο προβληματισμό και στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι οποίες βάλλονται βάναυσα από την πολιτική Μπάιντεν στο ουκρανικό. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για ολόκληρη την υφήλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This