Σε ψυχιατρείο μετά από παρέμβαση του πατέρα του ο Βούλγαρος που κατέβασε την ελληνική σημαία στην Καβάλα

Η Ελλάδα έχει ζητήσει την έκδοσή του από τη Βουλγαρία

Must Read

Βουλγαρικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 35χρονος συμπατριώτης τους Γκεόργκε Α. ο οποίος την περασμένη εβδομάδα κατέβασε την ελληνική σημαία από το λιμάνι της Καβάλας (βρέθηκε στην πόλη με το ταξί που οδηγούσε στο Μπάνσκο από όπου κατάγεται) και ανέβασε στη θέση της τη βουλγαρική φωνάζοντας «εδώ είναι Βουλγαρία», οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ, μετά από παρέμβαση του πατέρα του.

Ο Βούλγαρος από το Μπάνσκο, ο οποίος προκάλεσε το επεισόδιο στην Καβάλα, πήγε κατόπιν στη Δράμα, προσπαθώντας να να περάσει χωρίς πινακίδες από το συνοριακό σταθμό της Εξοχής.

Οι αστυνομικοί τον εμπόδισαν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά ο 35χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, έσπασε την προστατευτική μπάρα και πέρασε!

Οι ελληνικές Αρχές τον καταδίωξαν μέχρι το βουλγαρικό συνοριακό φυλάκιο, αλλά έσπασε κι εκεί την προστατευτική μπάρα και εισήλθε στο βουλγαρικό έδαφος, όπου και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας έχει συντάξει δικογραφία σε βάρος του 35χρονου για τις κατηγορίες της επικίνδυνης οδήγησης και της φθοράς δημόσιας περιουσίας.

Οι ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει την έκδοσή του από τη Βουλγαρία και περιμένουν την απόφαση της περιφερειακής εισαγγελέως του Μπλαγκόεβγκραντ.

*φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This