Ένα βλέμμα της Γκρέτα Τούνμπεργκ αρκεί να μας κάνει να «κόψουμε» τα πλαστικά μιας χρήσης… για πάντα!

Must Read

To… άκρως επικριτικό βλέμμα της Γκρέτα Τούνμπεργκ, της διάσημης 16χρονης ακτιβίστριας υπέρ του περιβάλλοντος, έχουν επιστρατεύσει οι Ισραηλινοί, ώστε να θυμίσουν στους συμπολίτες τους ότι πρέπει να βγάλουν δια παντώς τα πλαστικά από τη ζωή τους.

Φωτογραφίες της 16χρονης Σουηδής έχουν τοποθετηθεί δίπλα σε πλαστικά ποτήρια και μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης, σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους εργασίας στο Τελ Αβίβ και στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να αποθαρρύνουν τους υπαλλήλους αναφορικά με τη χρήση τους.

ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες της συνοδεύονται από λεζάντες του τύπου «Είσαι σίγουρος;», ή «Πώς τολμάς», με το τελευταίο να αποτελεί, φυσικά, αναφορά στην περίφημη ατάκα της ακτιβίστριας από την ομιλία της στον ΟΗΕ!

ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Αντίστοιχες φωτογραφίες, δε, φιγουράρουν εδώ και λίγες ημέρες ακόμα και στην κουζίνα των εγκαταστάσεων της ισραηλινής εφημερίδας «Haaretz».

Διαβάστε επίσης: Οι «ξύπνιοι» κρέμασαν την Γκρέτα σε γέφυρα στη Ρώμη

Τι; Αν έχει αποτέλεσμα;

Εσείς, δηλαδή, αν βλέπατε αυτό, τι θα κάνατε;

ΓΚΡΕΤΑ ΤΟΥΝΜΠΕΡΓΚ ΠΛΑΣΤΙΚΑ3

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This