Ιρλανδία: ATM τράπεζας «τρελάθηκαν» και μοίραζαν… ζεστό χρήμα στους πάντες!

Η χαρά των πελατών της, ωστόσο, κράτησε για λίγο...

Must Read

Ουρές δημιουργήθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη μπροστά από τα ATM τράπεζας στο Ναβάν της Ιρλανδίας, όταν «έπεσε σύρμα» πώς αυτά μοίραζαν «ζεστό χρήμα» σε όποιον ήθελε!

Το αναπάντεχο αυτό… δώρο προσέφερε σε πελάτες της η ιρλανδική τράπεζα Bank of Ireland, μετά από τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης υποκαταστήματός της καθ’ όλη, σχεδόν, τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας. Μάλιστα, τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ακόμη και πολίτες χωρίς αρκετά χρήματα στον λογαριασμό τους, μπόρεσαν να σηκώσουν μέχρι και 1.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για τη φύλαξη της τράπεζας μέχρι να διορθωθεί η βλάβη.

Η Bank of Ireland, αφού ζήτησε συγγνώμη για το τεχνικό πρόβλημα που επέτρεψε σε πελάτες της να αποσύρουν ή να μεταφέρουν περισσότερα χρήματα από όσα είχαν στον λογαριασμό τους, τούς προειδοποίησε, κατόπιν, ότι τα χρήματα αυτά θα χρεωθούν. «Ζητούμε συγγνώμη για την αναταραχή που προκάλεσε η βλάβη αυτή (…) Γνωρίζουμε ότι υστερήσαμε στο επίπεδο των υπηρεσιών που οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς», αναφέρεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.

Ο Μπρένταν Μπέρτζες, ιδρυτής της ιστοσελίδας AskAboutMoney.com, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο RTE ότι «αν ξέρετε ότι δεν έχετε χρήματα, αλλά παίρνετε 1.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό σας, διαπράττετε απάτη. Και αυτό δεν είναι πρόβλημα που έχει να κάνει με τα συστήματα της Bank of Ireland». Σημειώνεται ότι η κεντρική τράπεζα της χώρας έχει επιβάλει πρόστιμα στην Bank of Ireland για ελαττώματα στα πληροφοριακά της συστήματα και ανακοίνωσε ότι παρακολουθεί τις συνέπειες του χθεσινού περιστατικού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This